Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Twiinska Daniela s mužom: Prehovorili o prepieranej manželskej kríze!

Twiinska Daniela Nízlová-Jančichová s manželom Braňom sa podľa medializovaných správ chcú rozviezť. Oni však tieto informácie popierajú. Zobraziť galériu (5)
Twiinska Daniela Nízlová-Jančichová s manželom Braňom sa podľa medializovaných správ chcú rozviezť. Oni však tieto informácie popierajú. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Koniec rozprávky? Daniela Nízlová-Jančichová (26), polovica známeho dua TWiiNS, a jej manžel a zároveň manažér sesterskej skupiny Braňo Jančich (31) sa v utorok večer objavili ruka v ruke v spoločnosti. Keďže v posledných dňoch médiami rezonujú informácie o kríze, ktorou vraj prechádzajú, zisťovali sme, ako to medzi nimi je.

Daniela Nízlová-Jančichová a Braňo Jančich sa spoznali ešte ako deti, no muselo prejsť dlhých 12 rokov, kým sa dali dokopy. Zblížila ich až spolupráca na albume dua TWiiNS. Po dvojročnom randení sa v kruhu svojich najbližších zasnúbili a o pár mesiacov neskôr, presne na 24. narodeniny dvojičiek, zosobášili.

V posledných dňoch však v médiách rezonuje informácia, že by mal manželskej rozprávke zazvoniť zvonec. Podľa zverejnených správ už vraj Daniela s manželom nebývajú v spoločnej domácnosti a speváčka chce podať žiadosť o rozvod.

V utorok večer sa párik objavil ruka v ruke na krste debutovej knihy Zuzany Haberovej - dcéry Paľa Haberu. Pri tej príležitosti sme sa dvojice spýtali, ako to je s medializovanou témou rozvodu. „Vzniklo to zrejme kvôli tomu, že sme boli doteraz nonstop spolu, no keďže teraz začala Daniela študovať a ja som sa venoval viac svojim projektom, sem tam sme sa objavili niekde v spoločnosti zvlášť. Hneď je z toho haló,“ povedal nám Braňo po tom, čo sme sa opýtali na vzťah. „Nie nerozvádzame sa,“ zdôraznil Jančich.

„Nikdy sa nedá povedať, že Daniele nezačnem niekedy o 10 rokov alebo za 2 týždne liezť na nervy. Momentálne je to OK, sme spolu, dodal producent. Jeho polovička priznala, že sa v poslednom období nestretávajú tak intenzívne. Je pravda, že sa vídame oveľa menej ako predtým, povedala topkám Daniela. Nech je to teda medzi nimi akokoľek, definitívnu odpoveď na otázku o ich ďalšom spolužití dá zrejme až čas. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Danielou a Braňom Jančichovcami o ich prepieranej manželskej kríze a budúcnosti dua TWiiNS.

Jancichovci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu