Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Twiinsky v USA vyvalili prsia na amerického rapera Snoop Dogga!

Twiinskam sa splnil veľký sen - zaspievali si po boku známeho amerického rappera Snoop Dogga. Zobraziť galériu (5)
Twiinskam sa splnil veľký sen - zaspievali si po boku známeho amerického rappera Snoop Dogga. (Zdroj: archív Twiins)

BRATISLAVA – Odkedy si sestry Veronika a Daniela Nízlové (27) v Amerike plnia svoj životný sen, na Slovensku je o nich počuť len sporadicky. No ani napriek tomu neprestávajú prekvapovať novinkami zo svojho profesionálneho života. Nedávno sa pochválili spoluprácou s raperom Flo Ridom, aktuálne zas spoločnou skladbou so Snoop Doggom. Toho sexi dievčatá ohurovali svojimi prednosťami.

V čase, keď sestry Veronika a Daniela Nízlové odchádzali do ďalekej Ameriky, boli plné plánov, túžieb a ideálov. No zrejme ich ani vo sne nenapadlo, že už o pár rokov sa budú pohybovať v spoločnosti svetových hviezd.

Koncom minulého roka sa napríklad pochválili novou piesňou, na ktorej spolupracovali so známym raperom Flo Ridom. Toto bol však iba začiatok. Najnovšie totiž oznámili spoluprácu s ďalším úspešným menom z hudobnej brandže – Snoop Doggom. „Twiins s ním spolupracovali na spoločnej piesni Music Feels Better With You, ku ktorej nakrúcali v Los Angeles videoklip,“ potvrdil nám informáciu ich manažér Braňo Jančich.

Samotné dievčatá majú stále pocit, že ide iba o sen. „Ja si ani neuvedomujem, čo sa okolo nás deje. Podľa mňa až večer, keď ľahnem do postele, tak mi to celé dopne a určite ani nezaspím,“ prezradili Twiinsky svoje pocity magazínu TopStar.

Z novej piesne a spoločne strávených chvíľ však neboli nadšené iba dievčatá, ale aj samotný raper. „Počuj, ja som práve prežil ten najlepší čas v mojom živote. Je to super song a pri nakrúcaní sme si užili kopec zábavy. Všetko bolo perfektné,“ povedal spevák. Niet divu, veď interpret si v spoločnosti slovenských dvojčiat mohol vychutnať nielen zvodné pohľady a pózy, ale aj sexi kostýmčeky a plné dekolty. 

Pozrite si video z nakrúcania videoklipu k novej piesni Music Feels Better With You, na ktorej Twiins spolupracovali so Snoop Doggom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu