Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rozvod twiinsky Nízlovej: Nechce manžela a už ani jeho meno!

Láska twiinsky Daniely a Braňa Jančicha je už minulosťou. Zobraziť galériu (7)
Láska twiinsky Daniely a Braňa Jančicha je už minulosťou. (Zdroj: Topky.sk)

MIAMI – Zavrhla ho?! Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že manželstvo Daniely Jančichovej-Nízlovej (26) zo skupiny TWiiNS je v troskách. Spolu s partnerom a zároveň manažérom dievčenského dua Braňom Jančichom (31) podali žiadosť o rozvod. City dvojice najnovšie ochladli natoľko, že brunetka sa už stihla zrieknuť jeho priezviska.

Manželstvo Daniely a Braňa Jančichovcov je po 2 a pol roku spolužitia už len formalitou. Dvojica pre topky.sk začiatkom januára priznala, že chce svoj zväzok ukončiť. „Dohodli sme sa, že zostaneme len kamaráti. Keďže nemáme deti a ani spoločný majetok, predpokladáme, že rozvod bude rýchla záležitosť,“ tvrdili nám v tom čase svorne manželia.

Ako najnovšie vidno, Daniela si na pojem rozvedená v kolónke rodinný stav už pomaly zvyká. Všimli sme si, že kým donedávna si na sociálnej sieti uvádzala manželovo priezvisko, dnes sa už opäť predstavuje svojim dievčenským menom.

Napriek tomu, že rozvod býva vo väčšine prípadov nepríjemnou záležitosťou, nie je to očividne prípad tejto dvojice. Speváčka si namiesto pochmúrnych myšlienok užíva slnečné lúče na dovolenke v Miami, kam išla spoločne so svojou sestrou Veronikou a tiež s kamarátkou Zuzanou Haberovou. Tá sa tiež iba nedávno rozviedla s dnes už exmanželom Lukášom Kuzmiakom.

S kráskami je v Amerike podľa všetkého aj Braňo Jančich. Ten je totiž aj naďalej manažérom sesterského dua a podľa všetkého išli dievčatá za veľkú mláku nielen kvôli oddychu, ale aj práci. V súvislosti s pobytom sme sa usilovali s Jančichom spojiť. Na svojom mobilnom čísle však nie je zastihnuteľný a na naše správy zatiaľ nereagoval.

Daniela sa na sociálnej sieti vrátila k svojmu dievčenskému priezvisku.
Zobraziť galériu (7)
Daniela sa na sociálnej sieti vrátila k svojmu dievčenskému priezvisku.

VIDEO: Twiinsky si v týchto dňoch spoločne s kamarátkou Zuzanou Haberovou užívajú príjemné slnečné lúče na Miami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu