Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Daniela, veď ti vyliezali celé prsia: Divoká párty TWiiNS!

Daniela to na krste poriadne roztočila. Vo víre zábavy takmer odhalila úplne celé prsia. Zobraziť galériu (10)
Daniela to na krste poriadne roztočila. Vo víre zábavy takmer odhalila úplne celé prsia. (Zdroj: archív Twiins)

MIAMI - Stačilo málo! Sesterské duo TWiiNS - Veronika a Daniela Nízlové (27) trávia posledné roky prevažne v USA. Najnovšie si dievčatá vyrazili v Amerike na krst nového singlu amerických raperov Pitbulla a Flo Ridu. A tam to naozaj roztočili. Obliekli si sexi korzety a pútali pozornosť všetkých prítomných. Najmä Daniela si užívala večierok plnými dúškami. Zabávala sa tak divoko, že jej počas tanca vyskakovali prsia z úsporného outfitu.

Odkedy sestry Veronika a Daniela Nízlové odišli do Ameriky, prešlo už dlhé obdobie. Dievčatá si tam išli splniť svoj veľký sen a zdá sa, že mesiace tvrdej driny naozaj stáli za to. V posledných mesiacoch sa totiž čoraz častejšie môžu chváliť úspechmi z profesionálneho života. 

Len nedávno sa objavila informácia o ich spolupráci s rapperom Snoop Doggom, najnovšie dvojičky opäť pozitívne prekvapujú. Svetoznámi hudobníci Flo Rida a Pitbull ich totiž pozvali na krst svojho nového singlu. A tam to speváčky naozaj roztočili.

Dievčatá nahodili miniatúrne korzety, obtiahnuté nohavice a vďaka dokonalým postavičkám boli hviezdami tanečného parketu. No vo víre zábavy zrejme občas zabudli na svoje vyzývavé outfity. Stačilo totiž naozaj málo a z Danielinho obtiahnutého topu by jej vypadli prsia. Napriek tomu to sestry vôbec nevyviedlo z miery a zabávali sa až do štvrtej rána. „V kostýmoch sme sa cítili pohodlne, sme už zvyknuté. Myslíme si, že byť trošku sexi nie je na škodu. Outfity sa na tú párty absolútne hodili,” povedali pre topky.sk TWiiNS. 

Sledujte Topky TV: TWiiNS to roztočili na krste nového singlu Flo Ridu a Pitbulla.

Twiins to roztočili na krste nového singlu amerického rappera Pitbulla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu