Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Superstarista Lacho má novú milenku: Táto kráska nahradila Jandovú!

Denis Lacho s priateľkou Nelou. Spevák kedysi tvoril pár s Eliškou Jandovou (vľavo). Zobraziť galériu (5)
Denis Lacho s priateľkou Nelou. Spevák kedysi tvoril pár s Eliškou Jandovou (vľavo).

BRATISLAVA – Zamilovaný! Finalista prvej série Česko Slovenskej SuperStar Denis Lacho (18) tvoril počas súťaže pár s dcérou speváka Petra Jandu (69) – Eliškou (17). Ich vzťah však krátko po skončení šou stroskotal kvôli vzdialenosti. Zistili sme ale, že mladý Bratislavčan je opäť zaláskovaný. Spevákovo srdce ulovila sexi študentka Nela.

Zbalil ďalšiu krásku! Vo štvrtok podvečer krstil superstarista Denis Lacho svoj prvý album. Do priestorov bratislavskej reštaurácie ho prišla podporiť rodina, kamaráti, ale aj priateľka Nela. Keďže poslednou medializovanou kráskou, o ktorej sa v súvislosti so spevákom hovorilo, bola Eliška Jandová, zaujímali sme sa o dievča, ktoré ju po Denisovom boku vystriedalo. 

Galéria: Superstarista Denis Lacho má na svete svoj prvý album.

Oficiálne tvoria Nela a Lacho pár niečo vyše roka. Skôr, než išli do vzťahu, sa však dlhšiu dobu poznali. „Boli sme veľmi dobrí kamaráti. Je nám krásne, ona je úžasné dievča,“ vychvaľoval svoju polovičku spevák.

Ako nám Lacho tiež prezradil, priateľka nie je žiarlivá a nemá problém s jeho popularitou. „Podporuje ma vo všetkom a chápe rôzne veci. Vie, že ju ľúbim, a že by som nikdy neurobil žiadnu blbosť,“ vyznal sa superstarista zo svojich pocitov.

Vzťah s Nelou má v porovnaní s Jandovou pre speváka oveľa lepšiu perspektívu. Okrem toho, že Denis dospel, môže byť so svojou láskou kedykoľvek sa mu zachce a nemusí si robiť ťažkú hlavu z toho, že žije v inej krajine.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Denisom Lachom o jeho priateľke a prvom albume.

Lacho

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu