Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozchod Lacha a Jandovej: Odkopla ho!?

Vzťah medzi Denisom a Eliškou je už minulosťou Zobraziť galériu (7)
Vzťah medzi Denisom a Eliškou je už minulosťou

BRATISLAVA – Nečakaný koniec veľkej lásky! Vzťah medzi finalistom Česko Slovenskej Superstar Denisom Lachom (15) a Eliškou Jandovou (15) je už minulosťou. Prečo im to nevyšlo? Dôvod krachu prezradil exkluzívne pre topky.sk mladý Bratislavčan.

Podľa informácií nášho zdroja už Denis so sestrou porotkyne Marty Jandovej netvorí pár. „Áno, s Eliškou sme sa rozišli,“ povedal pre topky.sk mladý spevák. Dôvodom krachu bola vzdialenosť medzi Prahou a Bratislavou, ktorá ich od seba delila. „Ono sa to fakt už nedalo zvládať,“ povedal na margo rozchodu. So sklamaním v hlase ďalej priznal, že sa mali radi. Práve preto vraj do  riskantného vzťahu išli. 

Na otázku, kto bol iniciátorom tohto rázneho kroku, reagoval Bratislavčan slovami: „Vzájomne sme sa na tom dohodli. Je lepšie ukončiť to teraz, ako keby sme to mali pokaziť.“ Podľa informácií topiek vyšiel podnet na rozchod z Eliškinej strany. Napriek tomu je s ňou spevák aj naďalej v kamarátskom kontakte. Do ďalšieho vzťahu sa však nehrnie. S dievčatami si chce dať na istý čas pokoj.

Viac informácií o Denisovi a Eliške:

Lacho prehovoril pre topky.sk: Pravda o mojom vzťahu s Jandovou!

Lacho je namäkko z Jandovej: Pozrite, ako sa k nej túli!

Playboy Lacho: Eliška, bacha! Lepia sa ti po ňom iné!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu