Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krutá daň pre Starú a Lacha: Pykajú kvôli účasti v SuperStar!

Denis s Dominika majú v týchto dńoch povinností vyšše hlavy Zobraziť galériu (5)
Denis s Dominika majú v týchto dńoch povinností vyšše hlavy

BRATISLAVA – Horí im pod zadkami! Finalisti Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (15) a Denis Lacho (15) si účasťou v speváckej šou poriadne zavarili. Aké problémy musia momentálne riešiť?

V škole to majú nahnuté! Niekoľkomesačná účasť v speváckej šou si už vyberá svoju daň. Množstvo zmeškaných hodín musia Denis Lacho a Dominika Stará dobiehať. Okrem toho, že sa nevedia odlepiť od školských lavíc, ešte ich stresuje aj fakt, že sa blíži polročné vysvedčenie.

Na "papieri" chcú mať obaja všetko v poriadku.  „Dominika chodí domov zo školy až neskoro poobede. Treba, aby dohnala zameškané učivo,“  povedala nám pred pár dňami mama bronzovej finalistky Česko Slovenskej SuperStar. „Hanbím sa, lebo som dávno nepísala, ale teraz je toho fakt veľa. Dobieham školu a popri tom mám vystúpení a vystúpení...“  ospravedlňuje sa priaznivcom na svojej fanúšikovskej stránke rodáčka zo Šamorína.

O nič lepšie na tom nie je ani Denis. „Musím robiť komisionálne skúšky,“ povedal pre topky.sk na margo svojho štúdia Lacho a vzápätí poznamenal, že už má jedny za sebou. Ako ďalej podotkol, s týmito nepríjemnými povinnosťami sa bude trápiť až do februára. „Najbližšie ma čaká fyzika,“ dodal znechutene Bratislavčan.

Slovenskí finalisti však nie sú jediní, ktorí majú čo doháňať. Aj víťaz Martin Chodúr má štúdium na vysokej škole nahnuté. „Nič iné mi nezostáva, len školu prerušiť. Teraz som v piatom ročníku a čaká ma ešte šiesty,“ povedal krátko potom, ako vyhral titul prvej Česko Slovenskej SuperStar. Od súťaže už však ubehol približne mesiac a tak sme zisťovali, ako je na tom teraz. „Zatiaľ ma nevyhodili,“ zľahčoval situáciu rodák z Ostravy, ktorý sa ďalej na túto tému nechcel rozprávať.

Ako teda vidno, po stresoch v súťaži nie je pre účastníkov šou návrat do predchádzajúceho života prechádzkou ružovým sadom. Nechajme sa prekvapiť, ako po niekoľkomesačnom vypätí v SuperStar zvládnu ďalší tlak - školský.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu