Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lacho sa naštval: Zhodil 10 kíl a... Ešte nekončí!

Denis Lacho pred rokom a teraz. Zobraziť galériu (12)
Denis Lacho pred rokom a teraz.

BRATISLAVA – Odhodlanie sa vyplatilo! Bývalý superstarista Denis Lacho (17) sa od skončenia súťaže pekne vykŕmil. Školské povinnosti a pracovná vyťaženosť sa výrazne podpísali na jeho hmotnosti. Spevák sa však už na seba nedokázal pozerať. A riešil to drasticky!

Účastník prvej série Česko Slovenskej SuperStar - Denis Lacho mal tendencie priberať už počas súťaže. Sám sa netajil tým, že sa ručička na váhe neustále posúvala smerom nahor. Speváka sme koncom uplynulého týždňa stretli na jednej akcii. Svojím vzhľadom nás ale dosť prekvapil. Je schudnutý a vyzerá lepšie ako v časoch SuperStar!

Rodák z Bratislavy nám prezradil, že zhadzovanie kíl bolo v jeho prípade už nevyhnutné. „Bolo toho veľa, veď to bolo aj vidno. Zhruba pred troma mesiacmi som si povedal, že to musím stopnúť a začať niečo robiť,“ vysvetlil Denis dôvod svojho odhodlania schudnúť.

Mladíkovi sa vďaka obmedzeniam v strave a pravidelnému cvičeniu podarilo zhodiť takmer desať kíl. Tým však jeho snaha ešte nekončí. „Plánujem dať dole ešte 3 - 4 kilá. Potom to už len spevňovať a udržiavať,“ dodal Lacho. Myslíte si, že Denisovi zmena prospela? Zahlasujte v ankete pod článkom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu