Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šialené fanúšičky dokaličili superstaristu Denisa Lacha

Denis Lacho skončil v seriáli na nemocničnom lôžku. Zobraziť galériu (10)
Denis Lacho skončil v seriáli na nemocničnom lôžku.

BRATISLAVA – Dochrámaný! Tak skončil spevák Denis Lacho (18) po útoku bláznivých obdivovateliek. Našťastie išlo len o hereckú postavu, ktorú finalista Česko Slovenskej SuperStar stvárnil v známom markízackom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Čo hovorí na svoju prvú skúsenosť s filmovým priemyslom?

Od hysterických fanúšičiek si Denis vyslúžil modriny a škrabance! Našťastie išlo len o scénu z Ordinácie v ružovej záhrade, v ktorej si spevák najnovšie vyskúšal rolu herca. V seriáli stvárnil sám seba. Na nemocničnom lôžku skončil po tom, čo ho počas koncertu strhli rozvášnené fanúšičky z pódia a takmer ho ušliapali.

Ako nám o svojom hereckom debute povedal samotný spevák, filmový svet ho fascinuje. „Bolo to naozaj veľmi zaujímavé. Maskovali ma asi pol hodinu. Bolo neuveriteľné, ako na mojej tvári začali pribúdať modriny. Najviac ma však dostala umelá krv,“ pochvaľoval si maskérsku techniku. „Je obdivuhodné, ako dnes dokážu človeka zmeniť alebo ´rozbiť´,“ dodal.

Keďže sa čerstvému maturantovi nakrúcanie páčilo, priznáva, že by si niekedy v budúcnosti rád zahral aj v nejakom sitkome. „Určite to bol pre mňa veľký zážitok. Bola to veľmi príjemná skúsenosť,“ uviedol Denis, ktorého v seriáli prinesú na nemocničné lôžko priamo z koncertu. V reálnom živote však našťastie žiadny podobný incident nezažil. „Ešte sa o mňa fanúšikovia netrhali až tak, že by som skončil v krvi. Ani do mňa nikto nič nehodil, takže som sa na to pripravil,“ s humorom naznačil, že sa mu filmová skúsenosť niekedy bude možno hodiť. 

Tip: Pozrite si Ordináciu v ružovej zahrade. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu