Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

OFICIÁLNY PORTRÉT kráľa a kráľovnej: Karol III. zhodnotil víkend a... Padli aj slová o Lady Diane!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Majú to za sebou! Britská monarchia má za sebou pomerne náročný víkend spojený s korunováciou kráľa Karola III. a jeho manželky Camilly, z ktorej je kráľovná. Na verejnosť sa dostali už aj ich oficiálne portréty. Tie verejnosť komentuje rôzne...

Kým princ Harry bol po slávnostnom akte korunovácie na ceste za svojou manželkou a deťmi, ostatní členovia jeho rodiny si plnili svoje kráľovské povinnosti. Spoločne zdravili ľud z balkóna Buckinghamského paláca a následne pred objektívom fotografa Huga Burnanda pózovali kvôli oficiálnym portrétom.

 

Včera boli oficiálne portréty kráľa, kráľovnej, i pracujúcich členov monarchie konečne zverejnené.

„Keďže sa korunovačný víkend blíži k svojmu záveru, ja a moja manželka sa chceme podeliť o najúprimnejšie a najsrdečnejšie poďakovanie všetkým, ktorí sa na tejto výnimočnej udalosti podieľali,” uviedol Karol III. pri tej príležitosti. Zároveň dodal: „Vedieť, že máme vašu podporu  povzbudenie a byť svedkami vašej láskavosti vyjadrenej toľkými spôsobmi, bolo pre nás tým najväčším možným darom, keď teraz zasväcujeme naše životy sluzbe ľuďom Spojeného kráľovstvá, ríše a Commonwealthu.” 

A hoci sa Karol III. a Camilla podľa ich slov priazni ľudu tešia, stále sa nájde množstvo komentárov, pri ktorých im zamrzne úsmev na tvári. Mnohí totiž nezabúdajú na Karolovu prvú manželku - Lady Dianu. „Camilla nie je mojou kráľovnou. Bola ňou Diana. Camilla môže mať na sebe korunu a šperky, ale nikdy nebude kráľovnou ľudských sŕdc,” znejú vybrané z komentárov, ktoré dvojicu rozhodne nepotešia. 

Iní tejto dvojici fandia a radujú sa spolu s nimi. „Pravá láska skutočne zvíťazila! Som šťastná, že máte jeden druhého a spoločne sa celé tie roky vzájomne podporujete,” napísla napríklad istá fanúšička. A čo vy? Je vám tento kráľovský pár sympatický?

Viac o téme: KorunováciaCamillaKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu