Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Narodeniny princa Archieho: Poriadna provokácia a zvláštna gratulácia od kráľa!

Karol III. a Meghan so synom Archiem Zobraziť galériu (2)
Karol III. a Meghan so synom Archiem (Zdroj: SITA a Netflix)

LONDÝN - Oči mnohých sa v týchto dňoch upierali na Veľkú Britániu a kráľovskú rodinu, kde sa konala veľkolepá korunovácia Karola III. Napokon sa jej zúčastnil aj jeho mladší syn Harry, ktorý má so zvyškom rodiny pošramotené vzťahy. Hneď po slávnostnom akte však zdrhol na letisko a ponáhľal sa za svojou ženou a deťmi do Ameriky.

Hlavným dôvodom, prečo sa Meghan nezúčastnila korunovácie, bola narodeninová oslava ich 4-ročného syna. Ako informoval Daily Mail, Archie sa radoval z citronóvej torty, ktorú mu vlastnoručne upiekla samotná mamina. Oslava sa konala v ich dome a zúčastnili sa jej ich blízki priatelia, medzi nimi vraj aj pár celebrít a nechýbala Archieho babka Doria. 

Ako značná provokácia vyznieva gratulácia od priateľa Harryho a Meghan - fotografa Misana Harrimana. Ten s najväčšou pravdepodobnosťou neraz fotil urodzený pár a ich ratolesti. Avšak na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil záber z dokumentu od Netflixu, na ktorom sa malý Archie dotýka fotografie zosnulej Lady Diany. „Archie, želám ti všetko najlepšie k narodeninám,” napísal k záberu, ktorý v deň korunovácie Karola III. a Camilly vyznieva ako poriadna provokácia. 

Daily Mail priniesol aj informácie, ktoré opisujú, čo sa dialo na slávnostnom obede kráľovskej rodiny po korunovácii. Poskytol im ich veľmi dobre informovaný zdroj. Hoci Harry dostal pozvanie k slávnostnému stolu, odmietol ho. „Kým väčšina z nich si zjavne vydýchla, že neprišiel, kráľ bol naozaj dosť sklamaný,” uviedol. 

Skôr, než prítomní začali jesť, princ William predniesol prípitok a zagratuloval svojmu otcovi. Karol III. sa mu poďakoval a zároveň aj všetkým ostatným, ktorí sa podieľali na tom, aby bol tento deň taký výnimočný. Kráľ zdvihol pohár a pripíjal na svoje tri vnúčatá, ktoré tam boli prítomné. A potom v prípitku spomenul aj "tých, ktorí tam neboli” a zároveň svojmu inému vnukovi zažal všetko najlepšie k jeho narodeninám "kdekoľvek je"„Bol to veľmi milý moment,” uviedol spomínaný zdroj. 

Karol III. a Camilla boli počas svojho veľkého dňa obklopení svojimi blízkymi. Harry, Meghan a ich deti tam chýbali.
Zobraziť galériu (2)
Karol III. a Camilla boli počas svojho veľkého dňa obklopení svojimi blízkymi. Harry, Meghan a ich deti tam chýbali.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKorunovácia kráľa Karola III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu