Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

PRVÉ SLOVÁ Camilly o chorom Karolovi III.: Toto mu spravilo veľkú radosť!

Kráľovná Camilla Zobraziť galériu (17)
Kráľovná Camilla (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kráľovná Camilla (76) včera prvýkrát prehovorila o tom, ako je na tom jej manžel - kráľ Karol III. (75). Podľa jej slov sa má vzhľadom na aktuálnu situáciu veľmi dobre a prezradila aj, čo mu urobilo veľkú radosť.

Galéria: Karol III. a Camilla

Počas tohto týždňa kráľovská rodina zverejnila veľmi znepokojivú správu. Karol III. totiž bojuje s rakovinou. Ako prvý prelomil mlčanie princ William, ktorý poďakoval všetkým, čo jeho otcovi vyjadrujú podporu.

Včera komentovala kráľov zdravotný stav aj Camilla. Tá sa objavila na dobročinnej akcii, ktorá sa konala v katedrále Salisbury. Počas večera sa oslavovala charitatívna činnosť viacerých organizácii a za ich prácu sa prišla poďakovať aj samotná kráľovná. 

Jeden z hostí sa jej na krátko prihovoril. „Dúfam, že Jeho Výsosť sa má dobre. madam. Všetci sme z týchto noviniek veľmi smutní," povedal podľa viacerých médií vrátane The Guardian.

„Vzhľadom na okolnosti sa mu darí extrémne dobre. Veľmi ho potešili listy a odkazy, ktoré dostal. Verejnosť ich posiela odvšadiaľ, čo mu zlepšilo náladu," odpovedala Camilla, ktorá bude rovnako, ako William, kráľa počas jeho liečby zastupovať.

Kráľovná Camilla
Zobraziť galériu (17)
Kráľovná Camilla  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaCamillaKarol III
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu