Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Krásne gesto kráľovnej Camilly: Vážne chorému dievčatku pripravila nezabudnuteľné Vianoce!

Kráľovná Camilla Zobraziť galériu (3)
Kráľovná Camilla (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kráľovná Camilla (76) sa v predvianočnom čase stretla so 7-ročnou Oliviou, ktorú pozvala na čajový večierok. Tej v 17-tich mesiacoch našli veľký nádor na mozgu, ktorý spôsobil stratu zraku. Na tohtoročné Vianoce však vďaka tomuto gestu len tak ľahko nezabudne.

Počas minulého týždňa privítala Camilla 7-ročnú bojovníčku Oliviu aj s jej rodinou. Tá prišla zaspievať vianočné piesne a napokon si aj s jej rodinou užila čajový večierok, ktorý pre nich pripravili vo Windsore.

Camilla s Oliviou, jej sestrou Imogen a ich rodičmi
Zobraziť galériu (3)
Camilla s Oliviou, jej sestrou Imogen a ich rodičmi  (Zdroj: SITA)

Olivii našli nádor na mozgu, keď mala len 17 mesiacov. Ten jej spôsobil permanentnú stratu zraku, avšak ako uviedol oficiálny profil kráľovskej rodiny na sociálnej sieti Instagram, ani to jej nezobralo radosť zo života a spevu, ktorý miluje. 

„Kráľovná bola nadšená, že minulý týdeň privítala Oliviu a jej rodinu. Čestným hosťom bol jej plyšový medveď Corrie, ktorý s ňou cestuje všade. Olivii diagnostikovali nádor, keď mala 17 mesiacov. Odvtedy podstupuje pravidelnú liečbu vrátane chemoterapie. Nič z toho jej však nezabránilo, aby si život a spev užívala naplno," napísali v príspevku. 

Viac o téme: Kráľovná Camilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu