Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž sa nakazil koronavírusom od milenky na tajnom výlete v Taliansku! Manželka o ničom netuší

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ženatý muž v karanténe si poriadne zavaril. Koronavírus chytil od svojej milenky počas spoločnej dovolenky v Taliansku. Manželke pritom povedal, že bol na konferencii. Odborníci vyzývajú ľudí, aby najmä v súčasnej situácii dodržiavali všetky preventívne opatrenia, ktoré zabránia šíreniu nákazy. Inak nemáme šancu túto pliagu poraziť.

Mať milenku či milenca sa v tomto období nevypláca ešte viac než inokedy. Presvedčil sa o tom nemenovaný mladík z Veľkej Británie, ktorý svojej manželke tvrdil, že musí ísť do Talianska na pracovnú konferenciu. V skutočnosti tam však išiel navštíviť milenku, ktorá ho nakazila koronavírusom.

Láska a sex v čase KORONAVÍRUSU: Týmto intímnym praktikám sa určite vyhnite!

U muža sa po návrate domov objavili príznaky nového koronavírusu, a tak išiel do nemocnice. Lekárom priznal, že bol v Taliansku za svojou milenkou, jej totožnosť ale odmietol prezradiť. V súčasnosti je doma spolu s nič netušiacou manželkou v karanténe na severe Anglicka. 

Muž sa nakazil koronavírusom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Pacient hovoril len s koordinátorom v oblasti verejného zdravia. Keby to nebolo tak vážne, bolo by to vtipné," prezradil zdroj z prostredia nemocnice britským médiám. Chlapík si myslel, že má dokonalé alibi pre svoju "služobnú" cestu, do úvahy však nezobral riziko nákazy ochorením COVID-19. "Je v panike, ale skôr kvôli svojmu romániku, než kvôli zdraviu," dodal zdroj. Pacientovi sa podľa ošetrujúcich lekárov darí dobre a mal by sa uzdraviť. Jeho manželstvo to už ale asi, naopak, neprežije. 

Viac o téme: MilenkaTalianskoKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu