Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Manželstvo slávneho herca v troskách: ROZVOD po 26-tich rokoch!

Zobraziť galériu (3)

LOS ANGELES - Americký herec Eric McCormack (60) sa mohol chváliť jedným z tých dlhšie trvajúcich manželstiev v Hollywoode. S partnerkou Janet boli manželia dlhých 26 rokov. O to väčším prekvapením sú pre každého informácie, že ich vzťah je v troskách a dvojica sa rozvádza.

Eric McCormack sa vďaka svojmu hereckému talentu zviditeľnil vo viacerých počinoch. Objavili sa napríklad vo filmoch The Lost World či The Man Who Wouldn't Die. Najväčšia rola však prišla v sitkome Will & Grace, kde si zahral jednu z hlavných postáv.

Erick McCormack
Zobraziť galériu (3)
Erick McCormack  (Zdroj: SITA)

V 90-tych rokoch navyše spoznal aj svoju súčasnú manželku Janet. Svoj vzťah potvrdili v roku 1995 a o 2 roky neskôr si povedali svoje áno. Počas ich manželstva sa im narodil ich jediný syn Finnigan, ktorý má momentálne 21 rokov.

Počas minulého týždňa však ich fanúšikov šokovala správa o tom, že Janet podala žiadosť o rozvod. Podľa dokumentov, ktoré získal magazín TMZ, uviedla ako dôvod rozpadu ich manželstva neprekonateľné rozdiely. Žiadne ďalšie detaily však nie sú známe a tak je koniec ich manželstva zahalený rúškom tajomstva.

Erick McCormack s manželkou Janet
Zobraziť galériu (3)
Erick McCormack s manželkou Janet  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Eric McCormack
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu