Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

KRACH ďalšieho promi manželstva: ROZVOD po 18 rokoch!

DEVON - Manželmi boli dlhých 18 rokov... No teraz sa rozvádzajú pre neprekonateľné rozdiely. Reč je o bývalej herečke z Pobrežnej hliadky Allison Joy Courtenay (49) a grófa z Devonu Charlesa Courtenaya (48). Dôvodom bolo vraj obrovské dedičstvo!

O rozvode dvojice informoval denník Daily Mail. Dvojica sa spoznala ešte v roku 2002 v Las Vegas. Herečka, ktorá v Pobrežnej hliadke stvárnila postavu Caroline Larkin, však vtedy ani netušila, že mladý právnik je dedičom veľkolepého panstva. A práve zdedenie obrovského majetku malo byť jedným z dôvodov krachu ich vzťahu. 

Charles Courtenay sa totiž po smrti svojho otca v roku 2015 stal 19. grófom z Devonu a prevzal správu panstva Powderham Castle zo 14. storočia. Bývalá herecká hviezda však nebola pripravená na odchod z Los Angeles a správu tak obrovského panstva. Po 8 rokoch života vo Veľkej Británii a 18 rokoch manželstva tak dvojica oznámila rozvod. 

Oficiálnym dôvodom sú neprekonateľné rozdiely. Obom však najviac záleží na blahu ich detí a na tom, aby sa ich rozpad vzťahu čo najmenej dotkol. 

Viac o téme: Allison Joy CourtenayCharles Courtenay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu