Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Náhly ZVRAT u Kardashianiek: Nedávno SVADBA pred kamerami, teraz... ROZVOD!

Blízki priatelia Kim Kardashian sa rozvádzajú.
Blízki priatelia Kim Kardashian sa rozvádzajú. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dlho im to veru nevydržalo! Len pred pol rokom mal kaderník hviezdnej Kim Kardashian - Chris Appleton svadbu s hercom menom Lukas Gage. Svedkami romantického momentu boli nedávno aj diváci, keďže spomínaný akt bol odvysielaný v reality šou The Kardashians. Aktuálne sú však médiá plné správ o ich rozvode!

Svadba to bola síce netradičná, ale všetci z nich boli nadšení. Kim Kardashian si v apríli tohto roka vyskúšala pomerne netradičnú úlohu. Bola totiž oddávajúcou na svadbe svojho blízkeho kamaráta Chrisa a jeho lásky Lukasa. Obrad sa konal v Las Vegas, v slávnej Little White Wedding Chapel a zaľúbenci mali na sebe čierne kožuchy. 

V ich výnimočný deň im zaspievala aj hviezdna Shania Twain. Mala tam totiž neďaleko naplánovaný koncert, a tak im počas svojich príprav venovala romantickú pieseň. Všetko to mapovali kamery šou The Kardashians a momentky z netradičnej svadby sa objavili aj na sociálnej sieti Instagram. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Idylka v tomto vzťahu však nemala dlhé trvanie. Ako informuje TMZ, Chris v pondelok podal na súde žiadosť o rozvod. Ako dátum odlúčenia bol stanovený 10. november a dôvodom sú neprekonateľné rozdiely. Dvojica mala podpísanú predmanželskú zmluvu, takže rozvod by mal mať hladký priebeh. 

FOTO: Láska tejto dvojice je už minulosťou. 

Viac o téme: KardashiansLukas GageChris Appleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu