Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka má po rozvode nového chlapa: VÁŠNIVÉ BOZKY s princezniným ex!

Sophie Turner Zobraziť galériu (2)
Sophie Turner (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - O rozvode herečky Sophie Turner (27) a speváka Joea Jonasa (34) sa v posledných týždňoch hovorilo aj vďaka ich sporom kvôli starostlivosti o deti, ktoré napokon vyriešili. O tom, že ich spoločnú kapitolu definitívne uzavreli, svedčí aj to, že si už kráska stihla nájsť za hudobníka náhradu.

Začiatkom septembra sa verejnosť dozvedela o tom, že manželstvo známej dvojice je definitívne v troskách. Obaja sa následne stretli pred súdom kvôli starostlivosti o ich deti a jeden na druhého vytiahli viaceré vážne obvinenia.

Bývalí manželia však nakoniec svoje spory vyriešili a doladili tak aj posledné detaily rozvodu. Turner však podľa všetkého príliš dlho neotáľala a za speváka si už stihla nájsť aj náhradu. The Sun totiž zverejnil fotografiu herečky, na ktorej sa v Paríži bozkáva s britským aristokratom Peregrineom Pearsonom.

„Obaja spoločne čakali pred stanicou na šoféra. Vyzeralo to tak, že mohli prísť vlakom Eurostar z Londýna. Potom si dal dole klobúk a pobozkal ju. Následne sa rozlúčili a rozdelili sa," povedal sveok.

Pearson sa rovnako ako Turner spamätáva z nedávneho rozchodu. Len nedávno sa totiž rozpadol jeho vzťah s gréckou princeznou Olympiou. Fanúšikovia tak okamžite začali špekulovať o tom, či za rozchodmi oboch párov nebol práve vzťah tejto dvojice.

Peregrine Pearson sa len nedávno rozišiel s princeznou Olympiou
Zobraziť galériu (2)
Peregrine Pearson sa len nedávno rozišiel s princeznou Olympiou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sophie Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu