Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Blízki majú STRACH o novú ženu Kanyeho Westa: Je ako vo VÄZENÍ... Je to DESIVÉ!

Kanye West a Bianca Censori. Zobraziť galériu (2)
Kanye West a Bianca Censori. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - To, že nová žena Kanyeho Westa (46), Bianca Censori (28), je vernou kópiou jeho exmanželky Kim Kardashian (42), si všimol azda každý. No mladá architektka sa na svoju predchodkyňu podobá každým dňom viac a viac. Dôvodom má byť práve slávny raper, ktorý znej vraj vytvára Kim 2.0. To sa však nepozdáva jej kamarátom, ktorí sa o ňu začínajú báť. Vraj žije vo väzení!

O tom, že Kanye West mal na svoju ex Kim Kardashian obrovský vplyv, sa vie. Okrem iného jej celé roky vyberal oblečenie, ktoré si má obliekať. Sama dokonca vo vlastnej reality šou priznala, že bez exmanžela ani nevie, čo sa jej páči a bude trvať dlho, než nájde svoj nový štýl obliekania. 

Galéria: Kanye West:

No a pod podobným vplyvom je zjavne aj raperova aktuálna žena Bianca Censori. Kvôli práci v jeho spoločnosti sa dokonca vzdala štúdia na University od Melbourne... A tým to celé len začalo. Podobne ako pri Kim, aj jej začal vyberať outfity, ktoré si má obliekať. No jeho vkus sa rokmi úplne vymkol kontrole. 

Zatiaľ čo z Kim urobil módnu ikonu, Biancu navlieka do silónových punčošiek namiesto nohavíc alebo do uletenej tuby, v ktorej sa nedokáže hýbať. Navyše sa z nej stoj čo stoj snaží vyrobiť kópiu svojej exmanželky... A ona ticho počúva a plní všetko, čo jej Kanye povie. 

To si už začali všímať aj jej blízki priatelia, ktorí majú o Biancu strach. Vraj je doslova nemožné sa s ňou aktuálne spojiť. S nikým sa nebaví, na rodinu a kamarátov nemá vôbec čas... Hviezdny raper ju absolútne ovláda. Desia ich aj paparazzi fotky, na ktorých sa mladá žena nikdy neusmieva a pôsobí zakríknuto. 

„Bianca je ako vo väzení. Jej priatelia sa snažia ju zachrániť, ale nikto sa k nej nedostane, pretože Kanye okolo nej postavil stenu,“ vyjadril sa blízky kamarát pre DailyMail„Všetci si robíme veľké obavy. Toto nie je ona... Normálne je ukecaná, výrečná, akčná, nikdy nezavrie ústa,“ vyjadril sa ďalší. „Nemá teraz v živote vôbec nikoho. Je to veľmi desivé,“ pokračuje. 

A pre Page Six sa vyjadril ďalší kamarát. „Kanye sa snaží z Biancy spravil radikálnejšiu verziu Kim. Skoro ako Kim 2.0,“ myslí si. „Rozdiel je v otm, že keď bola s Kanyem Kim, bol vo svete módy rešpektovaný. Teraz všetok rešpekt stratil,“ dodal zdroj s tým, že aktuálne robí Biance svojimi fashion radami skôr hanbu. 

Blízki majú STRACH o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kim KardashianKanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu