Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Výstredný Kanye West verejne gratuloval svojej žene: Šokujúca FOTO a krásne slová!

Kanye West a Bianca Censori Zobraziť galériu (6)
Kanye West a Bianca Censori (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Písal to vôbec on?! Keď sa spomenú Kanye West (46) a jeho partnerka Bianca Censori (29) mnohým príde na um ich čudesné správanie a šokujúce outfity, v ktorých sa kráska je schopná na verejnosti pretŕčať. V uplynulých dňoch oslávila narodeniny a opäť sa im podarilo šokovať. Tentokrát ale v pozitívnom slova zmysle.

Kdekoľvek sa táto výstredná dvojica zjaví, je hneď rozruch. Viacerí jedinci so zdesením sledujú, čo si je táto kráska na seba ochotná obliecť. Nielen jej blízki sa nazdávajú, že ňou slávny raper manipuluje a ich vzťah označujú za poriadne toxický. 

Keď sa v týchto dňoch na raperovom profile na sociálnej sieti Instagram objavilo pomerne romantické vyznanie lásky, mnohým to vyrazilo dych. Kanye pri príležitosti narodenín svojej ženy zverejnil jej fotku, na ktorej je (prekvapivo) vidno len jej tvár. 

„Všetko najlepšie k narodeninám tej  najkrajšej, zábavnej múze. Inšpiratívnej talentovanej umelkyni s magisterským titulom z architektúry s  IQ 140. Každý deň je po mojom boku, miluje ma, hoci sa mi polovica sveta otočila chrbtom. Je tou najúžasnejšou nevlastnou matkou mojim deťom. Veľmi ťa milujem a ďakujem, že zdieľaš svoj život s tým mojím,” napísal v svojej gratulácii raper. Medzi followermi tak vyvolal poriadne búrlivú diskusiu. 

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu