Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odvážny outfit Kanyeho ženy: Namiesto nohavíc silónky a… Ako doplnok BRADAVKY!

Kanye West a Bianca Censori Zobraziť galériu (4)
Kanye West a Bianca Censori (Zdroj: Profimedia)

TALIANSKO - Raper Kanye West (46) je známy tým, že má blízko k móde a v minulosti svojej exmanželke Kim Kardashian (42) určoval štýl obliekania. Nevedno, či aj aktuálna "manželka" je jeho módnym projektom, no zakaždým, keď sa tmavovláska objaví na verejnosti, outfitom púta pozornosť. Inak to nebolo ani teraz.

Kanye West v poslednom období púta viac pozornosti všetkým možným, len nie hudbou. Začiatkom roka sa napríklad prevalilo, že sa oženil s návrhárkou jeho značky Biancou Censori, ktorá u neho pracuje od novembra 2020. Ako sa však neskôr ukázalo, išlo len o nezáväzný sobáš. Okrem toho šokuje tiež svojimi vyjadreniami či outfmi - aj tými partnerkinými. 

Galéria: Kanye West:

O hudobníkovi je totiž známe, že svojim polovičkám rád určuje štýl obliekania. Rovnako to bolo počas jeho vzťahu s Kim Kardashian a... Jej nástupkyňa zjavne nie je výnimkou. Bianca svoje outfity akoby vytiahla zo skrine bývalej pani West, čo len dokazuje Kanyeho rukopis. No na rozdiel od Kim, Censori nemá problém obliecť si aj poriadne odvážne kúsky. 

Najnovšie ju paparazzi nafotili v talianskom Toskánsku, ako sa promenáduje len v priesvitnom body. Namiesto sukne či nohavíc si obliekla len biele silónky a pod nátelník si zabudla dať spodnú bielizeň. Ako doplnok tak nemala kabelku, ale bradavky, ktoré jej presvitali. Zvláštna bola aj čiapka, ktorú mala na hlave - pôsobila, akoby si Bianca zabudla nasadiť parochňu. 

Odvážny outfit Kanyeho ženy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Odvážny outfit Kanyeho ženy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kim KardashianKanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu