Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Partnerka Kanye Westa opäť šokuje: Po Dubaji behala v... Ona sa asi zbláznila!

Kanye West a Bianca Censori Zobraziť galériu (3)
Kanye West a Bianca Censori (Zdroj: Profimedia)

DUBAJ - Keď sa niekde objaví americký hudobník Kanye West (46) so svojou partnerkou Biancou Censori (28), tak je o zábavu postarané. Najnovšie sa dvojica ukázala v Dubaji, kde na seba upozornila hlavne austrálska kráska. Tá sa tam totiž premávala v obrovskej baranici.

V poslednom období sa objavilo viacero špekulácii o tom, že vzťah Biancy Censori a jej priateľa - známeho rappera Kanye Westa je na pokraji krachu. Dvojica si vraj dokonca dala pauzu a hovorilo sa o tom, že austrálska návrhárka umelca opustila.

Kanye West a Bianca Censori
Zobraziť galériu (3)
Kanye West a Bianca Censori  (Zdroj: profimedia.sk)

K tomu ju údajne prehovorila jej rodina spoločne s priateľmi. Tým sa totiž nepáčilo, ako sa k nej West správa. Podľa viacerých zdrojov totiž musela dodržiavať striktné pravidlá svojho partnera, ktorý jej diktoval, čo si má obliekať, čo môže jesť a takisto nesmela na verejnosti hovoriť alebo sa usmievať.

Tieto špekulácie však dvojica vyvrátila spoločnou návštevou Dubaja. Tam si užívali spoločné chvíle a ako inak, strhli na seba poriadnu pozornosť. O to sa postarala hlavne Censori, ktorá sa po meste premávala v obrovskej baranici, v ktorej bola doslova neprehliadnuteľná. 

Kanye West, Bianca Censori
Zobraziť galériu (3)
Kanye West, Bianca Censori  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu