Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávny pracháč (92) je kanec: Po nevydarených zásnubách zbalil vedkyňu!

Rupert Murdoch Zobraziť galériu (3)
Rupert Murdoch

LOS ANGELES - Po jeho boku sa objavila nová žena. Nestarnúci mediálny magnát Rupert Murdoch (92) sa počas tohto roka musel vyrovnať s tým, že mu jeho snúbenica vrátila prsteň a odvolala svadbu. Z tejto skutočnosti sa však rýchlo spamätal a po jeho boku sa objavila ďalšia žena.

Rupert Murdoch sa okrem podnikania a vplyvu v mediálnej oblasti preslávil aj vďaka svojmu divokému súkromnému životu. Počas svojho života bol až 4-krát ženatý a jeho posledné manželstvo s Jerry Hall skončilo len počas minulého roka.

Jerry Hall, Rupert Murdoch
Zobraziť galériu (3)
Jerry Hall, Rupert Murdoch  (Zdroj: SITA)

To mu však nebránilo v tom, aby sa krátko po rozvode zoznámil s jeho partnerkou. Ann Lesley Smith mu učarovala natoľko, že sa ju počas tohto roka rozhodol požiadať o ruku. Aj napriek tomu, že najskôr povedala áno, si to následne rozmyslela a zásnubný prsteň mu vrátila.

Po dvoch veľkých sklamaniach by si mnohí mysleli, že si dá so vzťahmi aspoň na krátky čas pokoj. Murdoch však všetkých prekvapil a podľa informácii magazínu Drudge Report sa po jeho boku objavuje vedkyňa Elena Zhukova. „Má energiu, akoby bol o polovicu mladší a vyzerá to tak, že je znova zamilovaný," povedal zdroj z jeho okolia.

Viac o téme: Rupert Murdoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu