Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávny pracháč šokuje: O týždeň má 93 rokov a... Bude sa ženiť!

Rupert Murdoch Zobraziť galériu (2)
Rupert Murdoch (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vek je len číslo! A vyzerá to tak, že to platí nielen v prípade mnohých žien, ale aj u niektorých pánov. Príkladom je mediálny magnát Rupert Murdoch, ktorý ani po 90-tke nestráca vieru v pravú lásku.

Podľa medializovaných informácií sa totiž slávny pracháč plánujme opäť ženiť. Jeho vyvolenou je 67-ročná molekulárna biologička Elena Zhukova, ktorá pochádza z Moskvy. Správy pre médiá potvrdil ženíchov hovorca.

„Svadba sa uskutoční v Kalifornii, na vinici a panstve pána Murdocha,” uviedol, termín ani ďalšie detaily však neprezradil. 

Stane sa Elena Zhukova pracháčovou piatou manželkou?
Zobraziť galériu (2)
Stane sa Elena Zhukova pracháčovou piatou manželkou?  (Zdroj: Profimedia)

Ešte nedávno však magnát uvažoval o svadbe s inou ženou. A to s policajtkou Ann Lesley Smith. Zásnuby však v priebehu minulého roka odvolal. Murdoch má za sebou štyri nevydarené manželstvá. Jeho prvou ženou bola letuška Patricia Booker, s ktorou má dcéru. Tri deti mu porodila druhá manželka - novinárka Anna Murdoch Mann. 14 rokov trvalo manželstvo s Wendi Deng, s ktorou ho spájajú dve dcéry. V roku 2022 sa rozviedol so svojou 4. ženou - modelkou Jerry Hall. 

Viac o téme: Rupert Murdoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu