Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšie problémy vo vysielaní TV JOJ: Moderátorka to musela HASIŤ v priamom prenose!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Je to iba pár dní, odkedy sme na Topkách písali o tom, že televízia Joj mala počas živého vysielania večerných Novín technické problémy. V moderátorskom kresle vtedy sedela ostrieľaná Lucia Barmošová, JOJ-ka preto musela program prerušiť reklamou a potom celú situáciu vyriešili tým, že na obraz pustili predtočené Počasie. No a teraz...

Najnovšie musela televízia čeliť ďalším problémom. A opäť raz v živom vysielaní. Technický kiks nastal počas Novín o 12-tej. Na začiatku spravodajskej relácie vypadla čítačka a moderátorka Dana Čapkovičová musela rýchlo zachraňovať situáciu. 

K celej situácii sa potom vyjadrila aj na sociálnej sieti Instagram. „Ahojte, tak dúfam, že vy ste pondelok odštartovali lepšie ako ja. Pretože som v Novinách o 12 štartovala bez čítačky, bez headlinu... A bolo to celé také dobrodružné. Teraz som už pripravená na ďalšiu pol hodinu a vidíme sa na JOJ 24," povedala s úsmevom, ktorý jej počas živého vysielania chýbal. 

Aj napriek tomu, že ide o dlhoročnú tvár televízie JOJ, jej rozrušenie počas spravodajskej relácie bolo absolútne badateľné. Namiesto čítačky tak musela siahnuť po pripravených papieroch, ktoré ju v nečakanej situácii zachránili. 

Ďalšie problémy vo vysielaní
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ )

Viac o téme: TV JOJDana Čapkovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu