Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známy mediálny magnát (92) opäť prekvapuje: V lete sa rozviedol... Teraz sa ide 5-krát ženiť!

Rupert Murdoch Zobraziť galériu (8)
Rupert Murdoch (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Nedá si pokoj ani na staré kolená. Mediálny magnát a podnikateľ Rupert Murdoch (92) bol počas svojho života už 4-krát ženatý a jeho posledné manželstvo skončilo len v lete minulého roka. Netrvalo však dlho a Murdoch je šťastný po boku svojej novej priateľky, ktorú už dokonca stihol požiadať o ruku!

Rupert Murdoch patrí medzi známych mediálnych magnátov. Austrálsky rodák v 70-tych rokoch vstúpil na americký trh kúpou známych novín New York Post. Okrem toho mu v minulosti patrilo napríklad 20th Century Studios a rovnako stál aj za vznikom britskej televízie Sky Television.

Rupert Murdoch
Zobraziť galériu (8)
Rupert Murdoch  (Zdroj: SITA)

Okrem jeho pracovného života však bol veľmi zaujímavý aj ten súkromný. Murdoch bol totiž až 4-krát ženatý. Jeho posledné manželstvo pritom skončilo minulý rok, keď sa rozviedol s bývalou modelkou Jerry Hall.

Jerry Hall, Rupert Murdoch
Zobraziť galériu (8)
Jerry Hall, Rupert Murdoch  (Zdroj: SITA)

Nad rozpadom jeho vzťahu však tento podnikateľ dlho nesmútil. Už v septembri sa totiž spoznal s moderátorkou a herečkou Ann Lesley Smith (66), s ktorou si okamžite padli do oka. Dvojica sa následne dala dokopy a vyzerá to tak, že ich vzťah je naozaj vážny.

Murdoch sa ju totiž rozhodol požiadať o ruku a Smith povedala áno. „Bol som veľmi nervózny. Bál som sa zamilovať, ale vedel som, že toto bude moja posledná láska. Som veľmi šťastný," povedal Murdoch pre New York Post„Pre nás je to ako dar od Boha. Spoznali sme sa v septembri. Už 14 rokov som vdova. Môj manžel bol, tak ako Rupert, biznismen. Takže v podstate hovorím rovnakým jazykom ako Rupert a zdieľame rovnaké hodnoty," doplnila Smith.

Rupert Murdoch a Ann-Lesley Smith
Zobraziť galériu (8)
Rupert Murdoch a Ann-Lesley Smith

Viac o téme: Rupert Murdoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu