Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Beyoncé má SUPER SEXI bodyguarda: Na koncerte ju zatienil... Okamžite sa z neho stala HVIEZDA!

Beyoncé
Beyoncé (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Po jednom z aktuálnych koncertov hviezdnej Beyoncé internet obletelo video, ktoré okrem speváčky zachytáva aj jej bodyguarda. A hoci jeho identita nebola známa, ženy po celom svete sa zhodli na jednom - je super sexi. V priebehu pár hodín sa tak z neznámeho svalnáča stala hviezda!

Beyoncé sa aktuálne nachádza na americkej časti svojej koncertnej šnúry Rennaissance World Tour. Práve odtiaľ pochádza video, ktoré v týchto dňoch obletelo internet rýchlosťou blesku. Zachytáva speváčku na pódiu... Tá však v tomto prípad, hoci bola hlavnou hviezdou "programu, je nepodstatná. Pozornosť všetkých sa totiž upriamila na záhadného muža v popredí. 

Išlo o jedného z jej bodyguardov. Prešedivelý dobre stavaný muž, ktorý sa staral o bezpečnosť popovej kráľovnej však ženy po celom svete zaujal natoľko, že už o pár hodín sa podarilo zistiť jeho identitu. Ako informuje JustJared.com, ide o 41-ročného Jamesa Plazu, ktorý okrem stráženia hudobnej divy pracuje aj ako profesionálny tréner. 

Navyše, tak ako tomu napovedá aj jeho telo, venuje sa bodybuildingu a podarilo sa mu vyhrať aj niekoľko fitness a bodybuildingových súťaží. A vďaka jedinému videu sa z neho doslova z večera do rána stala aj hviezda sociálnych sietí. No on sám o pozornosť zjavne nestojí. Po tom, čo mu na Instagrame húfne začali pribúdať sledovatelia, on si svoj profil zamkol. Smola, dámy!

Viac o téme: Beyoncé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu