Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi herečka v dierovaných šatách: VŠETCI videli jej PRSIA!

Millie Thompson Zobraziť galériu (2)
Millie Thompson (Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - Otáčal sa za ňou každý! Millie Thompson, ktorá sa na sociálnych sieťach prezentuje ako herečka, sa môže pochváliť celkom slušnou fanúšikovskou základňou. Jej followeri veľmi dobre vedia, že prsnatá blondínka má sexepílu na rozdávanie. Nedávno sa o tom mohli na vlastné oči presvedčiť aj ľudia v uliciach.

Loaded in Paradise je reality šou, ktorá si vo Veľkej Británii našla svojich priaznivcov. Zviditeľnila sa v nej napríklad sexica menom Millie Thomspon, ktorá si nadobudnutú popularitu naplno užíva. Keď na ňu mieria objektívy bulvárnych fotografov, vôbec neprotestuje. Skôr naopak. Svoju minútky slávy vždy naplno využije. 

Pyšne sa pred bulvárnym fotografom pretŕčala aj pred pár dňami, keď si vyšla do nočných ulíc. Na sebe mala provokatívne čierne šaty, ktoré od nositeľky vyžadujú poriadnu dávku odvahy. Sú totiž strihané tak, že ich vrchná časť toho viac odhaľuje, než zakrýva. 

Okoloidúcim sa tak naskytol pohľad na obliny pŕs známej blondínky. Každému bolo jasné, že podprsenku v ten večer nechala doma. A hoci pre mnohé krásky by nosiť tento kúsok nebolo príliš pohodlné a obávali by sa pikantného trapasu, Millie pôsobila maximálne suverénne. 

Fotkami v sexi šatách sa pochválila aj na sociálnej sieti Instagram, kde jej fanúšikovia nešetrili slovami chvály. „Wau! Si neskutočne sexi. Úžasné šaty,” znejú vybrané z komentárov. Čo na tento odvážny model hovoríte vy?

Millie Thompson
Zobraziť galériu (2)
Millie Thompson  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Millie Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu