Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mama slávnej speváčky obeťou lúpeže: Ukradli jej milión dolárov a luxusné šperky!

Tina Knowles s manželom.
Tina Knowles s manželom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Mama hviezdnej speváčky Beyonce - Tina Knowles neprežíva príliš priaznivé chvíle. Stala sa totiž obeťou zlodejov, ktorí si z jej prepychového domu odniesli poriadny úlovok.

Speváčka Beyonce právom patrí medzi najväčšie hviezdy hudobnej scény. Verejnosti je ale dobre známa aj jej mama Tina, ktorá sa venuje módnemu návrhárstvu. V týchto dňoch plní stránky bulváru, avšak nie v príliš pozitívnom slova zmysle. Ako informuje tmz.com Tinu vykradli. 

Zlodeji jej z domu odcudzili trezor, v ktorom boli luxusné šperky a hotovosť jeden milión dolárov. Ako v súvislosti s tým dobre informovaný zdroj uviedol, v čase lúpeže speváčkina mama nebola doma. „Prípad je v štádiu vyšetrovania. Policajti si prechádzajú kamerové záznamy a snažia sa získať aj nejaké informácie od susedov,” povedal k tomu zdroj z jej okolia. 

Nepríjemnostiam čelila Tina aj v apríli tohto roka. Tina privolala mužov zákona po tom, čo počula podivné zvuky. Neznámy muž jej vtedy do schránky hádzal kamene. Po príchode policajtov začal utekať. Tí ho však chytili a muž napokon skončil na psychiatrii. 

Viac o téme: BeyoncéTina Knowles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu