Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zakopali vojnovú sekeru? Fanúšikovia Sexu v meste sú vo vytržení... Náruživá Samantha je späť!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall Zobraziť galériu (3)
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Fanúšikovia legendárneho Sexu v meste sa dočkali veľkého prekvapenia. V druhej sérii seriálu And Just Like That... si totiž herečka Kim Cattrall (66) opäť zahrá svoju ikonickú postavu Samanthy. A to aj napriek tomu, že s ďalšou herečkou z tohto seriálu - Sarah Jessicou Parker (58), sú jej vzťahy na bode mrazu.

V roku 2021 boli z informácie o pokračovaní príbehu legendárneho seriálu všetci fanúšikovia vo vytržení. Počin And Just Like That... sa tak k divákom dostal 11 rokov po filme Sex v meste 2. Jedna z hlavných postáv však v prvej sérii chýbala.

Tou bola predstaviteľky Samanthy - herečka Kim Cattrall, ktorá od roku 2018 nevie prísť na meno svojej hereckej kolegyni Sarah Jessice Parker. Tá sa vyjadrila, že s Catrall natáčať nebude a jej návrat k obľúbenej postave tak bol nepravdepodobný.

Počas mája však bola oznámená druhá séria a podľa magazínu Variety sa fanúšikovia Samanthy predsa len dočkajú. Objaviť by sa však mala len v jednej scéne a počas natáčania sa nestretla ani s jednou z hlavných hrdiniek tejto série.

O tom, že sa objaví na natáčaní, dokonca netušil ani samotný štáb. „Jej meno nebolo uvedené na žiadnom zozname. Celý štáb bol v totálnom šoku. Všetci začali riešiť, ako jej postavu vložia do príbehu. V minulosti povedala, že to už nikdy neurobí, že sa nevráti," povedal zdroj pre magazín New York Post. Nuž, budeme si na to musieť počkať...

Kim Cattrall
Zobraziť galériu (3)
Kim Cattrall  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kim Cattrall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu