Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Náruživá Samantha (66) zo Sexu v meste: Všetky jej kamarátky zostarli a ona… Vyzerá stále ROVNAKO!

Kim Cattrall v Sexe v meste stvárnila zvrhlú Samanthu Jones. Zobraziť galériu (5)
Kim Cattrall v Sexe v meste stvárnila zvrhlú Samanthu Jones. (Zdroj: HBO)

NEW YORK - Seriál Sex v meste patrí jednoznačne k najobľúbenejším seriálom 90. rokov. Za roky svojho vysielania si získal obrovskú základňu skalných fanúšikov, ktorí si sériu o štyroch kamarátkach radi pozerajú stále dokola. Herečka Kim Cattrall (66) v počine stvárnila náruživú Samanthu. A hoci od natáčania uplynulo už cez 20 rokov, ona vyzerá stále rovnako!

Sex v meste sa natáčal v rokoch 1998 až 2004 a vzniklo 6 pôvodných sérií. V roku 2021, po 17 rokoch od poslednej klapky, sa tvorcovia rozhodli pre jeho návrat. No tentokrát bez jednej zo štyroch kamarátok - konkrétne bez náruživej Samanthy.

Zvyšné tri kamarátky zo Sexu v meste sa rokmi výrazne zmenili.
Zobraziť galériu (5)
Zvyšné tri kamarátky zo Sexu v meste sa rokmi výrazne zmenili.  (Zdroj: Profimedia)

Tú stvárnila herečka Kim Cattrall a dôvodom malo byť jej vyjadrenie z minulosti, kedy tvrdila, že sa na natáčaní viac podieľať nechce. Preto ju do pokračovania ani nikto nevolal. No pravdou je, že práve ona sa zo štvorice herečiek od pôvodného Sexu v meste zmenila najmenej. 

Svedčia o tom jej najnovšie zábery, ktoré vznikli na newyorskej premiére filmu About My Father. Herečka tam stvárňuje jednu z postáv. A svojím výzorom mnohým vyrazila dych. 66-ročná blondínka totiž vyzerá azda rovnako, ako kedysi v kultovom seriáli. Má rovnaký blond účes a ani v tvári sa jej roky nejak výrazne nepodpísali. Veď uznajte sami!

Náruživá Samantha (66) zo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Kim CattrallSex v meste
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu