Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Paris Hilton sa zatúlala čivava: Najala zvieracieho detektíva, zaklínača psov, aj jasnovidca… JE ZÚFALÁ!

Paris Hilton prežíva obrovské trápenie. Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton prežíva obrovské trápenie. (Zdroj: Instagram P.H.)

LOS ANGELES - Každý majiteľ domáceho miláčika súhlasí, že zviera sa časom stáva členom rodiny. K Paris Hilton takto neodmysliteľne patria jej čivavy. Aktuálne však hviezdna blondínka prežíva obrovské trápenie. Jedna z nich, Diamond Baby, sa zatúlala. Paris najala zvieracieho detektíva, šepkára psov aj jasnovidca... Je zúfalá a prosí o pomoc!

Odkedy sa Paris Hilton pohybuje v šoubiznise, odvtedy ju verejnosť vníma spolu s jej čivavami. Tie sú členmi jej rodiny a bez nich si blondínka život nevie už ani predstaviť. Niet preto divu, že sa aktuálne veľmi trápi. Na sociálnej sieti Instagram totiž včera informovala, že jej milovaná Diamond Baby, ktorú má od roku 2016, sa stratila. 

Galéria: Paris Hilton

Stať sa to malo ešte minulý týždeň v stredu. „Bola som na fotení a sťahujem sa a jeden zo sťahovákov musel nechať otvorené dvere. Moja rodina a priatelia mi pomáhali hľadať všade v celom susedstve a chodili od dverí k dverám, no stále sme ju nenašli,“ priznala blondínka, ktorá sa svojho miláčika snaží nájsť všetkými možnými spôsobmi. 

„Najali sme zvieracieho detektíva, zaklínača psov, jasnovidca pre domácich miláčikov a teraz hľadáme drony na psov. Robím všetko, čo je v mojich silách, aby som ju dostala späť. Ktokoľvek, kto niekedy miloval domáceho miláčika a stratil ho, pochopí túto bolesť, ktorú cítim - mám zlomené srdce,“ netají svoje trápenie Paris. 

Paris Hilton sa zatúlala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.H.)

„Tečú mi slzy, som smutná a v depresii. Mám pocit, že časť zo mňa chýba a bez nej nič nieje také, ako bolo. Diamond Baby je moje všetko, naozaj ako moja dcéra. Boli sme nerozlučné, bola moja najlepšia priateľka a vždy po mojom boku,“ vyznala sa Hilton a priblížila aj dôvod, prečo o svojej strate povedala až po týždni. 

Bála sa vraj vyhlásiť verejné pátranie, pretože ľudia vedia byť veľmi krutí a mohli by jej psovi ublížiť. „Ak máte nejaké tipy o tom, kde sa Diamond Baby nachádza, napíšte. Za jej návrat ponúkam veľkú odmenu a žiadne otázky,“ prosí o pomoc zúfalá Paris. 

Paris Hilton sa zatúlala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.H.)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu