Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávny pár si užíva dovolenku, požiare tam zabíjali: Ľudia zúria… Idioti!

Paris Hilton a Carter Reum Zobraziť galériu (2)
Paris Hilton a Carter Reum (Zdroj: SITA)

HONOLULU - Za svoje bezohľadné správanie si vyslúžili poriadnu kritiku. Jeden z najväčších havajských ostrovov Maui zasiahla obrovská tragédia. Počas lesných požiarov, ktoré sa rozšírili aj do veľkých miest, už zomrelo takmer 100 ľudí. Aj napriek tomu, že úrady prosia ľudí, aby na ostrov necestovali, sa však našli takí, ktorí tieto odporúčanie ignorovali.

Ostrov Maui, ktorý je druhým najväčším havajským ostrovom, zasiahla v týchto dňoch obrovská tragédia. Rozsiahle požiare si vyžiadali už 96 ľudských životov a stovky ľudí je nezvestných. Miestne úrady v spolupráci so slávnymi havajskými rodákmi, ako je napríklad herec Jason Momoa prosia ľudí, aby sa tejto dovolenkovej destinácii vyhli.

To však očividne nezaujímalo Paris Hilton a jej manžela Cartera Reuma, ktorí sa ešte počas soboty spokojne prechádzali na pláži len 30 kilometrov od miest, kde zúria ničivé požiare. Fotografie, ktoré zverejnil denník Daily Mail, vyvolali ostré reakcie viacerých ľudí.

„Je to nechutné. Všetkých turistov žiadali, aby z ostrova odišli," napísal jeden z nich. „Neskutoční idioti," pridal sa ďalší. Podobných reakcii je na sociálnych sieťach čoraz viac a tak celú situáciu musel vysvetľovať zdroj z ich blízkeho okolia.

„Pôvodne to bol rodinný výlet, keďže na Maui chodievala už od detstva. Má tam veľa kamarátov a aj rodinu a je to pre ňu druhý domov. Jej strýko tam má reštauráciu, ktorá zhorela a tak sa rozhodli, že navštívia svoju rodinu a pomôžu im. Keď prišli, tak začali pomáhať ľuďom, zozbierali zásoby a darovali ich ľuďom v núdzi," povedal zdroj pre denník Mirror.

Paris Hilton
Zobraziť galériu (2)
Paris Hilton  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu