Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Drdol na hlave, ružový kostýmček: Eeej, čo je to za kočku? Ehm, Lewis Hamilton!

Lewis Hamilton je známy tým, že má rád módu. Zobraziť galériu (3)
Lewis Hamilton je známy tým, že má rád módu. (Zdroj: SITA)

MIAMI - Sedemnásobný majster sveta Formule 1 Lewis Hamilton (38) je známy svojim blízkym vzťahom k móde. Pri výbere svojich outfitov je veľmi odvážny a čo iní muži považujú za zženštlivé, on hrdo nosí. Aj v týchto dňoch ho paparazzi nafotili na Miami Beach. Na sebe mal sýto ružový set. No v kombinácii s drdolom na hlave... No niekto by si ho aj pomýlil so ženou!

Hoci Lewisa Hamiltona športová verejnosť pozná len v pretekárskej kombinéze, v súkromí si rád dopraje módne oblečenie. A nemá problém si pri jeho výbere poriadne vyhodiť z kopýtka. Výrazné farby? Veľké logá? Žiaden problém. Navyše športovec rád siaha aj po výrazných doplnkoch ako sú okuliare a náušnice a piercing v nose k nemu už neodmysliteľne patria. 

Lewis Hamilton
Zobraziť galériu (3)
Lewis Hamilton  (Zdroj: SITA)

V týchto dňoch ho paparazzi zachytili na fotení sponzorovaného spoločnosťou Mercedes Benz v hoteli Ritz-Carlton v Miami Beach. A ani tam nezostal svojej povesti nič dlžný. Na sebe mal oblečené výrazne ružové "kapsáče" a k tomu si doladil polokošeľu luxusnej značky. K tomu si vlasy zopol do drdola a... Vzhľadom na to, že túto farbu obľubuje prevažne nežnejšie pohlavie, v kombinácii s účesom by si ho zboku pokojne mohli pomýliť so ženou! 

Drdol na hlave, ružový
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lewis Hamilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu