Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

TOTO je najdivnejší ROZHOVOR všetkých čias: Nebudete veriť vlastným očiam a ušiam!

Doja Cat počas čudného rozhovoru. Zobraziť galériu (9)
Doja Cat počas čudného rozhovoru. (Zdroj: YouTube.com)

NEW YORK - Akoby ani nebola z tohto sveta! Speváčka Doja Cat (27) pravidelne a celkom rada šokuje verejnosť. Nesklamala ani v pondelok, keď na podujatie MET Gala zavítala s tvárou, ktorú mala upravenú tak, aby vyzerala ako mačka. V istom okamihu sa umelkyňa dostala k mikrofónu a... To musíte vidieť!

Len nedávno sme vás na topkách informovali, že herec Hugh Grant nie je práve najlepším respondentom na rozhovor. Svoje o tom vie krásna Ashley Graham, ktorá na debatu s ním len tak ľahko nezabudne. Slávny herec na jej otázky odpovedal stroho a tváril sa maximálne otrávene. 

Nuž, po pondelkovom podujatí MET Gala má Hugh konkurenciu. Na internete sa totiž objavil rozhovor, ktorý smelo možno zaradiť medzi tie najhoršie v histórii. A viacerí nám určite dajú za pravdu, že väčší bizár ešte nevedeli. 

Pričinila sa o to speváčka Doja Cat. Tá totiž počas rozhovoru s redaktorkou magazínu Vogue odpovedala len mňaukaním. 

Redaktorka sa však nenechala vyviesť z miery a otázky ďalej kládla akoby nič. Ocenili to aj viacerí diskutujúci pod príspevkom. „Emma to zvládla fantasticky. Je úžasná,” znejú vybrané z nich. „Ak je niekto, kto takýto rozhovor zvládne, tak je to práve Emma. Veď ona mačky miluje,” prezradil na ňu istý fanúšik. Ako by ste sa v podobnej situácii zachovali vy?

Viac o téme: MET GalaDoja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu