Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Speváčka prežíva PEKLO: Terorizuje ju brat... Skončila dorezaná a s vybitými zubami!

Doja Cat Zobraziť galériu (4)
Doja Cat (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Peklo zo života jej robí vlastná krv. Speváčka Doja Cat (28) musí čeliť fyzickým útokom svojho brata, kvôli ktorým požiadala jej matka súd o zákaz priblíženia. Vo svojom návrhu tiež uviedla, že hudobníčke vraj dokonca vybil zuby.

Hviezdna speváčka, ktorá počas svojej kariéry získala aj prestížnu cenu Grammy, má so svojím starším bratom Ramanom problémy už dlhšiu dobu. Od roku 2017 dostal niekoľko dočasných zákazov priblíženia k svojej rodine a o ďalší žiada jeho matka opäť.

Dôvodom má byť jeho násilné správanie k speváčke, ktorú má podľa slov matky fyzicky týrať. Po poslednom útoku mala skončiť s niekoľkými reznými ranami a modrinami. Násilnému správaniu Ramana sa nevyhla ani matka, ktorú mal takisto viackrát napadnúť a vyhrážať sa, že ju zabije. 

Okrem toho mal podľa súdneho spisu, ktorý sa podarilo získať magazínu TMZ, hudobníčke ukradnúť niekoľko osobných vecí. V minulosti údajne jeho vyčíňanie vyústilo do napadnutia, po ktorom skončila Doja Cat s vybitými zubami.

Celým prípadom sa momentálne zaoberá súd. Ten vydal ďalší dočasný zákaz priblíženia, ktorý bude platiť až kým sa celý proces neskončí. Vzťahuje sa však len na matku speváčky, ktorá podala žiadosť na súd. Na jeho konci sa bude rozhodovať o tom, či sa toto rozhodnutie zmení na trvalé.

Doja Cat
Zobraziť galériu (4)
Doja Cat  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Doja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu