Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávna speváčka vyrazila paparazzom dych: Ehm... Opekala sa len v šnúrkach!

Doja Cat Zobraziť galériu (8)
Doja Cat (Zdroj: profimedia.sk)

CABO SAN LUCAS - Svoje krivky nemieni skrývať! Speváčka Doja Cat (27) rozhodne nepatrí medzi šedé myšky. Aj vďaka tomu v uplynulých dňoch neušla objektívom bulvárnych fotografov. Tí ju s nadšením fotili počas oddychu na luxusnej jachte, kde jej robil spoločnosť nový milenec.

Výstredná speváčka Doja Cat je zamilovaná! Jej srdce si získal komik menom Jeffrey Cyrus, s ktorým si momentálne užívajú chvíle oddychu a príjemné slnečné lúče v obľúbenom mexickom letovisku Cabo San Lucas. Na luxusnej jachte si vymieňali nežné dotyky a vášnivé bozky. Ako informujú viaceré zahraničné médiá, ide vôbec o ich prvé spoločné zábery. 

Slávna speváčka vyrazila paparazzom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzi si Doju s nadšením fotili aj preto, že na sebe toho veľa nemala. Na slniečku sa premávala len v úsporných bikinách, ktoré tvorili miniatúrne trojuholníky a šnúročky. Nuž, zrejme aj ona patrí k jedincom, ktorí nemajú na tele radi neopálené biele miesta. 

Slávna speváčka vyrazila paparazzom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Asi len málokoho prekvapí, že speváčka zvolila takýto odvážny model kúpacieho odevu. Nie je tajomstvom, že obľubuje výstredné kreácie a kedykoľvek sa objaví v spoločnosti, tak rada šokuje. Zdá sa, že výstredný štýl preferuje aj v súkromí. Čo na takéto plavky hovoríte vy? Páčia sa vám? 

Viac o téme: Doja Cat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu