Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce ODHALENIA na MET Gala: Dve TEHOTENSTVÁ a... Fíha! Nový párik šoubiznisu

TIeto dám na MET Gala poriadne prekvapili. Zobraziť galériu (4)
TIeto dám na MET Gala poriadne prekvapili. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Hlavnou témou dnešného dňa je módne podujatie MET Gala, ktoré patrí medzi najväčšie akcie svetového šoubiznisu. Tento rok sa okrem módnych výstrelkov hovorí aj o novom hviezdnom páriku. Ten tvoria šéfredaktorka magazínu Vogue - Anna Wintour (73) a herec Bill Nighy (73). Okrem toho však zaujali aj tehotenské brušká Sereny Williams (41) či modelky Karlie Kloss (30).

Galéria: FOTOGALÉRIA z MET Gala 2023

Včera sa v Metropolitnom múzeu v New Yorku konala jedna z najväčších módnych akcií roka. MET Gala už tradične prinieslo niekoľko zaujímavých okamihov, o ktoré sa postarali tie najznámejšie mená šoubiznisu.

Tento ročník však priniesol aj viaceré zaujímavé odhalenia. Jedným z nich bolo aj to, že svoj vzťah konečne potvrdili šéfredaktorka módneho magazínu Vogue Anna Wintour a herec Bill Nighy. O tejto dvojici sa špekulovalo už od roku 2021, avšak to, že tvoria pár, nikdy oficiálne nepriznali a nikdy sa neobjavili na žiadnej spoločenskej akcii. Až doteraz.

Anna Wintour, Bill Nighy
Zobraziť galériu (4)
Anna Wintour, Bill Nighy  (Zdroj: SITA)

Na MET Gala ďalej potvrdili svoje tehotenstvo hneď dve známe dámy. Jednou z nich je jedna z najlepších tenistiek histórie Serena Williams. Tá spolu so svojím manželom Alexisom Ohanianom čaká už svoje druhé dieťa.

Alexis Ohanian, Serena Williams
Zobraziť galériu (4)
Alexis Ohanian, Serena Williams  (Zdroj: SITA)

Druhou známou tvárou, ktorá na tejto akcii potvrdila radostné očakávanie, je modelka Karlie Kloss. Tá v minulosti 3 roky predvádzala pre svetoznámu značku Victoria's Secret a teraz sa teší na svojho druhého potomka. Otcom sa stane obchodník Joshua Kushner, s ktorým sú manželia od roku 2018.

Karlie Kloss
Zobraziť galériu (4)
Karlie Kloss  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Serena WilliamsKarlie KlossAnna WintourBill NighyMet Gala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu