Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

TOPky z udeľovania cien SAG: TRAPAS krásnej ryšavky a nečakaný BOZK hereckých kolegýň!

Udeľovanie cien SAG Zobraziť galériu (8)
Udeľovanie cien SAG (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas noci sa v Los Angeles uskutočnil 29. ročník udeľovania cien Združenia filmových a televíznych hercov (SAG). Počas tejto slávnostnej akcie samozrejme nebola núdza o zaujímavé momenty. O tie sa postarali napríklad herečky Christina Applegate (51), Jessica Chastain (45) či Ashley Park (31).

Galéria: FOTOGALÉRIA z udeľovania cien SAG Awards

Ceny Združenia filmových a televíznych hercov sú dôležitými signálmi pred blížiacimi sa Oscarmi. Víťazi týchto ocenení, medzi ktorých patria Brendan Fraser či film Všetko, všade, naraz, tak majú veľkú nádej na to, že si už 12. marca prevezmú aj najvýznamnejšie filmové ocenenie.

Ako to už pri podobných podujatiach býva zvykom, zaujali aj osobnosti, ktoré si domov žiadne ocenenie neodniesli. Jednou z nich bola aj hviezda seriálu Emily in Paris - Ashley Park. Tá prišla na odovzdávanie cien s ortézou na ľavom členku a obutá v sandáloch na vražedne vysokých opätkoch. Kráska si však zábavu pokaziť nenechala a podľa záberov si celý večer poriadne užívala.

Haley Lu Richardson (vľavo) a Ashley Park
Zobraziť galériu (8)
Haley Lu Richardson (vľavo) a Ashley Park  (Zdroj: SITA)

Jej herecká kolegyňa Jessica Chastain sa radovala z ocenenia. Avšak v istom momente sa ocitla v nepríjemnej situácii. Keď si šla prevziať cenu na pódium, na schodoch stratila rovnováhu a nepríjemný trapas bol na svete.

Zaujímavý spôsobom oslávila svoju výhru herečka Jamie Lee Curtis. Tá po tom, ako sa dozvedela, že zvíťazila, pobozkala svoju kamarátku a kolegyňu Michelle Yeoh priamo na ústa. Video sa teraz vo veľkom šíri sociálnymi sieťami. 

Pozornosť na seba strhla aj herečka Christina Applegate. Tá už 2 roky bojuje so sklerózou multiplex avšak zákernej chorobe sa nemieni poddať. Na červenom koberci pózovala s paličkou, ktorú mala "ozdobenú" netradičným nápisom. Ten mal byť akýmsi odkazom, že môže sklerózu slušne povedané okašľať a tiež tam mala meno svojej dcéry Sadie, ktorá bola na tejto akcii spolu s ňou.

Christina Applegate s dcérou Sadie
Zobraziť galériu (8)
Christina Applegate s dcérou Sadie  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: SAG AwardsSAG
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu