Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

STRACH o hviezdu seriálu Emily in Paris: Vážne zdravotné problémy... Skončila na JIS-ke!

Haley Lu Richardson (vľavo) a Ashley Park Zobraziť galériu (5)
Haley Lu Richardson (vľavo) a Ashley Park (Zdroj: Netflix/Instagram A.P.)

MALDIVY - Hviezda netflixového seriálu Emily in Paris, Ashley Park (32), sa zotavuje z vážnych zdravotných problémov. Na nedávnej dovolenke na Maldivách dostala kritický septický šok, kvôli ktorému musela byť okamžite hospitalizovaná. Skončila na JIS-ke!

Ashley Park predplatitelia streamovacej platformy Netlix poznajú zo seriálu Emily in Paris, kde stvárňuje postavu Mindy Chen. Aktuálne herečka bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Tie ju postihli na dovolenke na Maldivách, kde trávila koniec roka a vítala ten nový. Na sociálnej sieti Instagram teraz prezradila, že musela byť dokonca hospitalizovaná na JIS-ke. 

„Začalo to ako angína, no prešlo do to kritického septického šoku, ktorý infikoval a postihol niekoľko mojich orgánov. Som vďačná, že sa moje zdravie zlepšilo napriek tou, čo nám pôvodne povedali,“ šokovala svojimi slovami herečka a pridala aj niekoľko fotiek z nemocnice. Oporou jej počas náročných chvíľ bol jej priateľ, Paul Forman. 

STRACH o hviezdu seriálu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

„Vďačná najviac zo všetkých som Paulovi za to, že bol celý čas po mojom boku. Upokojil môj strach a prešiel si so mnou cez sanitky, tri zahraničné nemocnice, týždeň na JIS-ke, strašidelné pohotovosti, nespočetné množstvo skenov a testov a injekcií, neznesiteľné bolesti a toľko zmätku, zatiaľ, čo sme boli sami na druhom konci sveta ďaleko od tých, ktorých poznáme. Milujem ťa,“ vyznala sa Ashley.

Slová vďaky adresovala aj tímu lekárov, ktorí sa o ňu starali. „Váhala som, čo sa podelím o to, čo sa deje, keďže sa stále zotavujem. Ale teraz viem, že som bezpečne na druhej strane toho najhoršieho,“ dodala Ashley, ktorú z Maldiv previezli do Dubaja, kde celú liečbu podstúpila. Septický šok je veľmi vážny chorobný stav, vznikajúci ako odpoveď organizmu na ťažkú infekciu a sepsu. Vzniká uvoľnením veľkého množstva bakteriálnych toxínov do krvného obehu, dôsledkom čoho je náhly pokles krvého tlaku.

Viac o téme: Emily in ParisAshley Park
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu