Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

MRAZIVÝ MOMENT na odovzdávaní cien: Lúčenie ŤAŽKO CHOREJ hviezdy (51)... Vidíme sa poslednýkrát!

Christina Applegate s dcérou Zobraziť galériu (2)
Christina Applegate s dcérou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Christina Applegate (51), ktorú slovenská verejnosť pozná ako Bundovu dcéru Kelly zo seriálu ženatý so záväzkami, minulý rok oznámila, že bojuje so sklerózou multiplex. A choroba postúpila natoľko, že jej nedeľné vystúpenie na odovzdávaní cien SAG bolo s najväčšou pravdepodobnosťou jej posledné!

Vážnu chorobu lekári herečke diagnostikovali v roku 2021, v čase, kedy bola uprostred natáčania seriálu streamovacej spoločnosti Netflix - Smrť nás spojí. Práve za úlohu v tomto počine bola teraz Christina nominovaná na cenu SAG.

Na filmový galavečer v hoteli Fairmont Century Plaza blondínka prišla s paličkou v ruke, ktorou sa podopiera. Tú zdobil nápis: "Trhni si nohou, skleróza multiplex" a tiež meno jej 12-ročnej dcéry Sadie Grace, ktorá ju na akcii sprevádzala. A počas večera Applegate vyslovila vetu, z ktorej mrazí. Keďže jej zdravotný stav už nedovoľuje, aby niečo natáčala, uvedomuje si, že toto bolo poslednýkrát, čo si za svoje hranie vyslúžila nomináciu.

„Pravdepodobne to bolo moje posledné odovzdávanie cien pre herca. Momentálne si už neviem predstaviť, že by som vstávala o piatej ráno a trávila 14 hodín na placi. Robím veľa dabingu, aby som zarobila nejaké peniaze a zaistila, že moja dcéra bude mať domov a čo jesť,“ vysvetlila svoju zložitú situáciu Christina. 

Christina Applegate s dcérou Sadie
Zobraziť galériu (2)
Christina Applegate s dcérou Sadie  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu