Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Oscarová herečka (60) sa vydala: So ženíchom (77) na tento moment čakali 19 rokov!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŽENEVA - Nakoniec mu predsa len povedala áno. Oscarová herečka Michelle Yeoh (60) tvorí už dlhé roky pár s obchodníkom Jeanom Todtom (77), s ktorým boli 19 rokov zasnúbení. Počas tohto týždňa však dvojica konečne spečatila svoj vzťah svadbou, o ktorej informoval jeden zo známych hostí.

Pre Michelle Yeoh začal tento rok obrovským úspechom. Po prvýkrát sa jej totiž ušla nominácia na Oscara, ktorú okamžite premenila na víťazstvo. To však nebude jediným výnimočným okamihom, na ktorý bude spomínať, keď sa povie rok 2023.

Michelle Yeoh
Zobraziť galériu (3)
Michelle Yeoh  (Zdroj: SITA)

Počas tohto týždňa totiž povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi Jeanovi Todtovi. Ten je známy hlavne vďaka motoršportu. Pôsobil napríklad ako generálny manažér pretekárskeho tímu Ferrari a takisto ako prezident Medzinárodnej automobilovej federácie.

Dvojica sa spoznala v roku 2004 počas pretekov v Šanghaji, kde herečka spolupracovala s Ferrari. Ich vzťah však obaja držali mimo očí verejnosti a pre mnohých bol dlho tajomstvom. A to aj napriek tomu, že sa krátko po ich zoznámení zasnúbili.

Tento stav im však zrejme vyhovoval, keďže v ňom vydržali neuveriteľných 19 rokov. Ich svadba sa uskutočnila až teraz vo štvrtok v Ženeve a zúčastnili sa jej aj ich spoloční priatelia. Jeden z nich, bývalý pretekár Felipe Massa, však o tejto udalosti informoval na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde pridal viacero záberov z tohto veľkého dňa.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

Viac o téme: Michelle Yeoh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu