Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa kráska tvrdí, že starnutie je sexi: Keď mala 27. narodeniny... Preboha, vyvádzala ako šialená!

Julia Fox Zobraziť galériu (7)
Julia Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V minulosti mala veľké problémy s tým, že starne... Dnes však americká herečka a modelka Julia Fox (32) hovorí, že starnutie patrí medzi tie najkrajšie veci a už nikdy by sa nechcela vrátiť k svojej mladšej verzii. Prostredníctvom sociálnych sietí sa vyjadrila aj k tomu, ako otázku veku vnímala pred pár rokmi.

Julia Fox sa snažila byť k svojím fanúšikom vždy úprimná. Bývalá partnerka Kanyeho Westa to opäť potvrdila v sobotu večer, keď na profile na sociálnej sieti TikTok zverejnila niekoľko videí, kde sa vyjadrovala k otázke starnutia. 

Julia Fox
Zobraziť galériu (7)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

S tým, že pribúdajúce roky nezastaví, sa herečka s talianskymi koreňmi nevedela dlho vyrovnať. V jednom z príspevkov hovorila o tom, ako počas svojich 27. narodenín plakala a všetkým kamarátom, ktorí jej gratulovali, vynadala.

„Moje 27. narodeniny som preplakala len preto, že som vedela, že mám tesne pred 30-tkou. To je obraz toho, ako vážne to môžu ženy brať. V dnešnej dobe si každý myslí, že krása ženy sa vždy rovná tomu, aká je mladá. Počas oslavy tých narodenín som mojim priateľom zakázala zdieľať to na sociálnych sieťach, pretože som predstierala, že sa to nedeje. Kričala som na nich, keď mi priniesli narodeninovú tortu. A to je veľmi smutné. Harmony, moja najlepšia kamarátka, tam bola tiež. Ale dnes už nie je medzi nami. Ona nedostane možnosť zostarnúť. Takže prečo odmietame to, že starnutie je krásne?" spýtala sa modelka.

Momentálne však krásku už podobné problémy netrápia a na svoj vek je hrdá. V ďalšom príspevku hovorila napríklad o tom, že starnutie je sexi. „Keď najbližšie uvidím nejaký produkt, na ktorom bude napísané, že je proti starnutiu, tak výrobcu hneď zažalujem. Urobím to, pretože je úplne jedno, koľko si toho dám na tvár, aj tak zostarnem. Prestaňme si klamať. Starnutie je sexi. Je to pravdepodobne tá najsexi vec na svete. Byť sexi ako 20-ročná je nuda a nikdy by som sa tam nechcela vrátiť," uzavrela modelka.

Julia Fox je rada stredobodom pozornosti.
Zobraziť galériu (7)
Julia Fox je rada stredobodom pozornosti.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu