Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Erotické dusno na módnych cenách: Krásky v podprsenkách a Kardashianka... Aha, prsník na úteku!

Tieto dámy na odovzdávaní cien pútali pozornosť. Zobraziť galériu (13)
Tieto dámy na odovzdávaní cien pútali pozornosť. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Predviedli sa v poriadne odvážnych kreáciách! Pondelkový večer sa niesol v znamení odovzdávania cien Fashion Awards 2022, ktoré udeľuje Rada amerických módnych dizajnérov. Na podujatí samozrejme nechýbali mnohé známe tváre. Pozrite sa, kto najviac zaujal!

Mnohé slávne modelky a iné celebritné krásky sa začiatkom týždňa zišli na podujatí, kde sa svojím spôsobom oslavovala móda. Prišli podporiť svojich obľúbených dizajnérov a treba uznať, že pri tej príležitosti si už tradične dali záležať aj na kreáciách, v ktorých sa predviedli. FOTO nájdete v GALÉRII!

Spomedzi prítomných pútala pozornosť napríklad herečka Vanessa Hudgens. Tá mala na sebe dlhú čiernu sukňu, k nej len podprsenku a z pliec spustený priesvitný plášť. 

Vanessa Hudgens
Zobraziť galériu (13)
Vanessa Hudgens  (Zdroj: SITA)

Netradičnú kreáciu, ktorá odhaľoval spodnú bielizeň, predviedla aj príležitostná modelka a herečka Julia Fox. Brunetka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka romániku s Kanye Westom, veľmi rada púta pozornosť. A svojej povesti veru nezostala nič dlžná. 

Julia Fox
Zobraziť galériu (13)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

Na prestížnom podujatí nechýbali hviezdy z klanu Kardashian. Každá z nich vyzerala už tradične skvele. Rozhodne najodvážnejší model predviedla Khloé. Pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že podprsenku nechala doma a strih šiat sčasti odhaľoval jej prsník. 

Khloé Kardashian a Kim Kardashian
Zobraziť galériu (13)
Khloé Kardashian a Kim Kardashian  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Vanessa HudgensKhloé KardashianJulia FoxFashion Awards 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu