Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Módna POHROMA na slávnostnej premiére: Herečka zabalená v IGELITE… Julia, maľovala si byt?!

Julia Fox vyrazila všetkým dych. Zobraziť galériu (3)
Julia Fox vyrazila všetkým dych. (Zdroj: Profimedia)

CANNES - Preraziť vo vodách svetového šoubiznisu nie je ľahké. Chce to nielen dávku šťastia a talentu, ale aj extrovertnosti. A ani pozvánka na prestížny filmový festival nie je zárukou, že si vás niekto všimne. Svoje o tom vie aj herečka Julia Fox (33), ktorá nič nenecháva na náhodu a v spoločnosti sa snaží všemožne zaujať. Ale toto, čo predviedla najnovšie… Och, módna pohroma!

Hlavne zaujať! Toto si zrejme povedala taliansko-americká herečka Julia Fox. Tá síce v roku 2019 bola za svoj debut nominovaná na Gotham Awards, no vie, že v šoubiznise je veľkou nevýhodou, ak je okolo nej dlho ticho. Preto, keď dostala pozvanie na filmový festival v Cannes, rozhodla sa urobiť všetko pre to, aby bola videná.

Alebo doma maľovala steny a nestihla sa prezliecť... Iné vysvetlenie pre jej extravagantný outfit neexistuje. Ten totiž nebol pekný, ani pohodlný a už vôbec nelichotil jej postave. A možno išlo len o prehratú stávku a Julia sa takto na červený koberec obliecť skrátka musela. Na sebe mala totiž akýsi igelit, na ktorom mala prilepené biele bambule.

Julia Fox
Zobraziť galériu (3)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

Pod tým bola tmavovláska úplne hore bez, len bradavky si prelepila silikónovými nálepkami. A aby svoj outfit vyšperkovala do úplnej bizarnej dokonalosti, na hlavu si navliekla akúsi bielu silónku, na ktorej bola ďalšia biela bambula. No a svetlý mejkap s čiernymi perami a ultra-úzkym obočím bol už len čerešničkou na torte. Ach!

Módna POHROMA na slávnostnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu