Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

TOTO TU EŠTE NEBOLO! Člen kráľovskej rodiny mieri do reality šou... Ktovie, čo by na to povedala kráľovná!

Kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (5)
Kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - To je ale prekvapenie! Reality šou I’m A Celebrity… Get Me Out of Here sa vo Veľkej Británii teší značnej popularite. A vyzerá to tak, že v aktuálnej sérii si tvorcovia pripravili zaujímavú "lahôdku". A to súťažiaceho z radov britskej monarchie.

Zostava aktuálnej série reality šou I’m A Celebrity… Get Me Out of Here ešte nie je známa. Avšak je už isté, že diváci sa môžu tešiť na účasť hudobnej ikony Boya Georgea. 61-ročný umelec vraj dostane najvyšší honorár v histórii súťaže.

Boy George
Zobraziť galériu (5)
Boy George  (Zdroj: SITA)

Veľkým lákadlom pred divákov však má byť aj člen kráľovskej rodiny. A to bývalý hráč rugby - Mike Tindall, ktorý podľa medializovaných informácií už tiež podpísal zmluvu s tvorcami projektu. Sympatický športovec je manželom Zary Phillips - dcéry princeznej Anne a vnučky nedávno zosnulej kráľovnej Alžbety II.. 

Dvojica sa zosobášila pred 11 rokmi a majú spolu 8-ročnú dcéru Miu, o 4 roky mladšiu Lenu a ročného synčeka Lucasa. Tí si istý čas budú musieť poradiť bez svojho milovaného manžela a otca. Šou sa totiž nakrúca v austrálskej džungli. 

Zarya Phillips a jej manžel Mike.
Zobraziť galériu (5)
Zarya Phillips a jej manžel Mike.  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu