Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NAJHORŠÍ MOMENT v živote známej krásky: Ako keby mi vyrvali srdce!

Georgina Rodriguez Zobraziť galériu (5)
Georgina Rodriguez (Zdroj: SITA)

LISABON - Slová plné bolesti! Georgina Rodriguez (28) je meno, ktoré dnes netreba nikomu predstavovať. Krásna modelka, príležitostná herečka, ale hlavne životná láska slávneho futbalistu Cristiana Ronalda (37) ponúka svetu pohľad do svojho súkromia nielen prostredníctvom sociálnych sietí. V dokumente pre Netflix aktuálne prehovorila aj o tom najhoršom, čo sa jej v živote stalo... O smrti synčeka.

Georgina Rodriguez je krásna žena, ktorá si žije svoj sen. Obklopená luxusom a milovanou rodinou však otvorene hovorí, že veľmi dobre vie, aké to je nemať nič. Fanúšikovia ju mali možnosť bližšie spoznať aj prostredníctvom dokumentu s názvom I Am Georgina, ktorý vznikol vďaka Netflixu. 

VIDEO: Trailer na prvú sériu dokumentu I Am Georgina. 

Už čoskoro bude na Netflixe dostupná druhá séria relácie, ktorá mapuje život tejto influencerky. Georgina pred kamerami prehovorila aj o mimoriadne bolestivej udalosti, keď spoločne s Ronaldom v apríli tohto roka prišli o jedno z dvojičiek. Smrť synčeka pochopiteľne označila za najhorší moment v jej živote. 

„Život mi toho nadelil tak veľa za krátky čas. Zažila som to najkrajšie a zároveň to najhoršie v jednu chvíľu,” uviedla k tomu tmavovláska. „Bolo to, akoby mi vyrvali kus srdca a ja som nedokázala prísť na to, ako žiť ďalej,” priznala.  

Odpoveď však podľa vlastných slov mala priamo pod nosom. „Stačilo sa pozrieť do očí mojich detí a vedela som, že jedinou cestou, ako to prekonať, je zostať pohromade,” dodala Georgina. Dcérku, ktorá prežila, pomenovali Bella Esmeralda a pre slávnych rodičov je veľkým požehnaním. Okrem nej majú 4-ročnú dcérku Alanu a vychovávajú spolu tiež dvojičky Evu a Matea a Cristiana jr., ktoré futbalistovi porodili náhradné matky.  

 

Viac o téme: Georgina RodriguezCristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu