Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ronaldo mieri na Slovensko, jeho žena žiari v Benátkach: Ale... Vyzerala ako slávna prostitútka!

Georgina Rodriguez
Zobraziť galériu (4)
Georgina Rodriguez (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Strháva na seba pozornosť všade, kam príde. Španielska modelka Georgina Rodriguez (29), ktorá tvorí pár s hviezdnym futbalistom Cristianom Ronaldom (38), trávi tieto dni na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach. Včera tam predviedla svoju krásu v červených šatách, v ktorých však nápadne pripomínala slávnu filmovú postavu.

Oči futbalových fanúšikov na Slovensku sa momentálne upierajú na piatkový zápas futbalovej reprezentácie. V Bratislave totiž naši reprezentanti privítajú Portugalsko a v jeho drese by nemal chýbať ani jeden z najslávnejších futbalistov sveta - Cristiano Ronaldo.

Veľkú pozornosť však na seba strháva aj jeho partnerka Georgina Rodriguez. Tá si nenechala ujsť slávny Medzinárodný filmový festival v Benátkach, ktorého je pravidelnou návštevníčkou. Známej modelke sa tak, ako vždy, podarilo strhnúť na seba značnú pozornosť. Oči všetkých prítomných sa tak upierali na jej outfit, v ktorom ohúrila hádam každého.

Georgina Rodriguez
Zobraziť galériu (4)
Georgina Rodriguez  (Zdroj: SITA)

Rodriguez však v červených šatách až náramne pripomínala ikonickú postavu prostitútky z filmu Pretty Woman. Už pri prvom pohľade na ňu tak bolo všetkým jasné, kde brala táto modelka inšpiráciu.

Pretty Woman
Zobraziť galériu (4)
Pretty Woman  (Zdroj: Touchstone Pictures)

Viac o téme: Georgina Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu