Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

HOROROVÉ CHVÍLE televíznej krásky: Roztrhaná noha a kopec krvi... Už myslela na pohreb!

Ellie Spence Zobraziť galériu (3)
Ellie Spence (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Mala obrovské šťastie! Mladá hviezda Ellie Spence (25) sa momentálne teší veľkej popularite po tom, čo sa objavila v britskej verzii šou Love Island. V najnovšom rozhovore však priznala, že keď mala 18 rokov, stala sa jej nehoda, kvôli ktorej takmer zomrela.

Ellie Spence pracuje v právnickej firme a preslávila sa hlavne účinkovaním v najnovšej sérii populárnej šou Love Island. To jej prinieslo veľké množstvo nových fanúšikov a začali sa o ňu zaujímať aj médiá.

Ellie Spence
Zobraziť galériu (3)
Ellie Spence  (Zdroj: Profimedia)

Spence nedávno prijala pozvanie do podcastu Secure The Insecure, kde okrem svojich zážitkov zo spomínanej súťaže prezradila aj to, že keď mala 18 rokov, stala sa jej pomerne bizarná nehoda. Kvôli nej však takmer prišla o nohu a ako tiež tvrdila bola vraj 30 sekúnd od toho, aby vykrvácala.

„Bola to najhoršia noc môjho života a nikdy na ňu nezabudnem. Zmenila totiž, kým som. Vracali sme sa späť do domu mojej kamarátky a pri preliezaní plota som sa pošmykla a ostrý hrot mi prepichol nohu. Moja noha bola doslova roztrhaná a hrot bol len 3 milimetre od hlavnej tepny," opísala Spence.

„Pamätám si, že som bola vo veľkých bolestiach a začala som panikáriť. Mala som v sebe veľa adrenalínu, bola som dezorientovaná a myslela som si, že zomriem. Fakt som tomu uverila. Myslela som na mamu a otca, ako ma budú musieť pochovať a nemohla som uveriť, že som im niečo také urobila. Proste som sa vzdala. Prestala som odpovedať mojej kamarátke Livy, ktorá mi zachránila život. Len som tam ležala a hovorila si, že zomriem," doplnila televízna hviezda.

Viac o téme: Ellie Spence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu