Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezdny Aquaman mal NEHODU: ČELNÁ ZRÁŽKA!

Jason Momoa mal nehodu.
Jason Momoa mal nehodu. (Zdroj: SITA)

CALABASAS - Desivé chvíle! Fanúšikovia hviezdneho Jasona Momou (42), ktorý stvárnil komiksového Aquamana, prežívali cez víkend obrovský strach. Americkými médiami totiž obletela správa, že herec mal autonehodu. Motorka prešla do protismeru a zrazila sa s autom... Čelná zrážka!

Zahraničnými médiami včera obletela desivá správa - hviezdny Jason Momoa bol účastníkom vážnej dopravnej nehody. Jeho auto Oldsmobile sa čelne zrazilo s motorkou. No hoci informácia znie naozaj hrozivo, ako zázrakom sa nikto vážne nezranil a nepadne ani žiadne obvinenie. 

Galéria: Herec Jason Momoa

Zdroje z radov orgánov činných v trestnom konaní pre TMZ uviedli, že herec išiel po ceste Old Topanga Canyon Road v Kalifornii, keď sa oproti nemu odrazu vyrútila motorka. Motocyklista vraj pri prechádzaní zákrutou prešiel do Jasonovho jazdného pruhu a narazil do ľavej prednej časti jeho auta. Po náraze vyletel do vzduchu. 

No napriek tomu, že sa odrazil od čelného skla a preletel kapotou Momoovho auta, našťastie pristál na nohách. Motocyklistu po tomto hrozivom momente previezli do nemocnice len s menšími zraneniami, mimo pomliaždenej nohy a poraneného palca by mal byť úplne v poriadku.

Viac o téme: Jason Momoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu